Topošās māmiņas Annas Rozītes sievišķīgās vājības
Slavenības

Topošās māmiņas Annas Rozītes sievišķīgās vājības

Jauns.lv

TV dīva un pirmā latviešu „Playboy” modele Anna Rozīte (26) bērniņa gaidību laikā jūtas komfortabli un turpina strādāt. Anna smejas, ka mājās, mierīgā gaisotnē, nemaz nevarētu nosēdēt, tāpēc paralēli raidījuma vadīšanai atrod vēl simts un vienu nodarbi.

Topošās māmiņas Annas Rozītes sievišķīgās vājības...
Jau vasaras noslēgumā Anna kļūs par māmiņu savam pirmdzimtajam. Bērniņa gaidības populāro TV dīvu padarījušas tikai daiļāku.
Jau vasaras noslēgumā Anna kļūs par māmiņu savam pirmdzimtajam. Bērniņa gaidības populāro TV dīvu padarījušas tikai daiļāku.

Anna Rozīte ar savu draugu

Anna Rozīte vairākkārt uzsver, ka jūtas fiziski un garīgi labi. Tāpēc topošajai māmiņai nav nepieciešams īpaši saudzīgs ikdienas režīms un viņa var turpināt darbu, vadot TV3 raidījumu „Kinomānija”. „Grūtniecība jau nav slimība,” bilst Rozīte, kas piekritusi vadīt arī kādu korporatīvo pasākumu. „Jūtos labi, tāpēc arī piekritu. Tikai pavaicāju pasākuma organizatoriem, vai viņi zina, ka esmu bērniņa gaidībās un to liek skaidri manīt vēdera aprises. Jā, jā, viņi zinot un neesot nekādu iebildumu. Ja es labi jūtos, kāpēc nenovadīt pasākumu?” teic Anna.

Veiksmīgi saorganizējot ikdienas pienākumus, Rozīte atrod arī laiku, lai dotos dabā un ieelpot svaigu gaisu. Skaļās ballīšu burzmas viņa nomainījusi pret romantisku gulbju vērošanu un mierīgām pastaigām. Turklāt pavisam nesen simpātiskā meitene kopā ar mammu Viktoriju Rozīti baudīja atvaļinājumu Spānijā,

Annas Rozītes grūtnieču tērpu darinājušas latviešu dizaineres. Anna samta apģērbā jūtas ļoti ērti, klasiski un eleganti. Augstpapēžu kurpes gan viņa nomainījusi pret ērtiem bezpapēžu zābaciņiem.
Annas Rozītes grūtnieču tērpu darinājušas latviešu dizaineres. Anna samta apģērbā jūtas ļoti ērti, klasiski un eleganti. Augstpapēžu kurpes gan viņa nomainījusi pret ērtiem bezpapēžu zābaciņiem.

Ar mammu Anna tiekas ļoti reti, jo viņa regulāri dodas jūrā un strādā par pavāri uz tankera, kas pārvadā naftas produktus un eļļas. „Ar mammu ceļojumā neesmu bijusi kopš bērnības. Tā kā ierosināju, ka gribu atpūsties kaut kur pie saulītes, un mamma nekur sen nebija ceļojusi, abas izdomājām, ka brauksim kopā. Kā divas draudzenes. Mamma varēs padalīties pieredzē par bērniņa dzimšanu. Gan atpūtīsimies, gan draudzīgi parunāsim,” par iespēju pabūt kopā ar mammu vēl pirms brauciena priecājās Anna.

Lai arī sākotnēji Rozīte bažījusies par lidojumu uz Spāniju, tomēr beigās secinājusi, ka ne jau nu viņa ir pirmā sieviete, kura bērniņa gaidīšanas laikā lido. „Ja tas patiešām būtu tik bīstami, tad jau vispār sievietēm šajā laikā aizliegtu lidot. Manas draudzenes, kuras arī gaida bērniņus, pat ļoti aktīvi lido. Šis nav arī tik tāls lidojums kā uz Brazīliju vai Ameriku,” viņa skaidro, sakot, ka mīļotais puisis un gaidāmā bērniņa tētis Mārtiņš Kozlovskis (27) palika Rīgā pildīt darba pienākumus.

Anna ir laimīga, ka ar viņu notikušas brīnumainās pārvērtības, tāpēc izbauda bērniņa gaidību procesu. Līdz ar topošo māmiņu par gaidāmo mazuli priecājas arī Annas vecāki — mamma un tētis. „Manā ģimenē tas ir pozitīvs notikums, jo bērni jau tik bieži  nedzimst mūsu dzimtā. Tāpēc vecāki priecājas kopā ar mani,” teic Rozīte.

Speciāli apmeklēt grūtnieču skoliņu topošajiem vecākiem Anna neplāno. „Pirms vairākiem gadiem, kad vēl nebija tādu skoliņu topošajiem vecākiem, arī dzima bērni. Man nav nepieciešamība kaut ko speciāli mācīties. Tad labāk palasu literatūru par mazuļiem,” skaidro Rozīte, kas novērojusi kādu pēdējā laika pozitīvu tendenci, ko nav skārusi ekonomiskā krīze valstī. „Ļoti daudz redzu sievietes, kuras gaida bērniņus. Domāju, ka valstī nav nekādas krīzes, krīze ir drīzāk katra paša galvā. Tie, kas vēlas, tie arī atrod darbu. Kad plānoju mazuli, ne mirkli nedomāju par ekonomisko situāciju,” prāto TV dīva, kuras mazulītim pasaulē jānāk šajā vasarā. „Tā ka visu vasaru vēl baudīsim kopā saulīti,” priecājas Anna.


Santa Sergejeva/Foto: Juris Zariņš