Valters Krauze spēlēs teātri
Slavenības

Valters Krauze spēlēs teātri

Jauns.lv

Šovmenis Valters Krauze (40) pēc pāris mēnešu dīkstāves atgriežas šovbiznesā — viņš ticis pie lomas muzikālajā izrādē „Grēku kalna dēkaiņi” un trešdien piedalījās izrādes fotosesijā.

Valters Krauze spēlēs teātri...
Jau sen Valters Krauze loloja cerību uzspēlēt teātri. Nu viņam ir tikusi arī loma!
Jau sen Valters Krauze loloja cerību uzspēlēt teātri. Nu viņam ir tikusi arī loma!

Topošās izrādes fotosesija

Par pieredzējušo šovmeni Valteru Krauzi nu jau pāris mēnešu nekas nebija dzirdams: pagājušā gada rudenī viņš pēkšņi pameta TV3 šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” vadīšanu, bet marta sākumā — arī darbu radio „Star FM”. Lai arī pats Krauze noliedzis, ka jelkas viņa dzīvē noticis pret paša gribu, aiziešanu no MTG grupas veidotajiem projektiem kuluāros saistīja ar Valtera nevēlēšanos pakļauties šovu veidotāju prasībām. Aizejot no darba radio, Valters neslēpa, ka disciplīna piecu gadu garumā viņu kā radošu cilvēku ir nogurdinājusi. „Beidzot gribas izgulēties un mierīgi izdomāt, ko darīšu turpmāk,” pirms diviem mēnešiem pavēstīja Krauze.

Taču — nu viss ir kārtībā! Nupat kļuvis skaidrs, ka Valters spēlēs teātri jaunā brīvdabas muzikālā komēdijā „Grēku kalna dēkaiņi”, ko visā Latvijā no jūlija vidus piedāvās „Muzikālais teātris 7”. Par teātra spēlēšanu kā sapņu nodarbi Valters savulaik izteicies arī intervijās. „Grēku kalna dēkaiņi” būs Voldemāra Šoriņa jaunā luga, un izrādē līdzās Valteram uz skatuves redzēsim arī kolorīto Jolandu Suvorovu, Akvelīnu Līvmani, Jāni Skani, Voldemāru Šoriņu, māsas Legzdiņas, Lieni Šomasi, Ati Auzānu un citus. Krauzem lugā uzticēta režisora loma, par ko lugas veidotāji ar šovmeni vienojušies jau pagājušajā vasarā. Šoriņš, sēžoties pie lugas rakstīšanas, režisora lomu veltījis tieši Krauzem.

Trešdien izrādes radošais kolektīvs pulcējās fotosesijā, kurā tika atklāti ne tikai tēli, bet arī izrādes tērpi. Iespēju ielūkoties fotostudijā izmantoja arī Kasjauns.lv.

Kasjauns.lv / Foto: Juris Zariņš