Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas atkal noskuj matus
Slavenības
2017. gada 15. martā, 18:23

Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas atkal noskuj matus

Jauns.lv

Aktrise Šenona Dohertija (45), kas tikai nesen pabeigusi ķīmijterapiju un apstarošanas kursu, noskuvusi tikko ataugušos matus no jauna!

Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas atkal noskuj m...

2015. gada februārī seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” zvaigznei nācās uzklausīt baiso diagnozi – „krūts vēzis”. Šenona necentās slēpt smago slimību no faniem un ar „Instagram” blogā publiskotu fotogrāfiju palīdzību informēja savus sociālo tīklu sekotājus par to, kā norit viņas cīņa ar ļauno kaiti. Pirms ķīmijterapijas uzsākšanas, aizvadītā gada jūnijā aktrise noskuva visus matus un šo traumējošo procesu dokumentēja arī virknē fotogrāfiju. Tagad, kad Dohertija pabeigusi mokošos ķīmijterapiju un apstarošanas kursu, un jau ataudzējusi pāris centimetru garus matus, viņa ņēmusi un atkal tos noskuvusi. Atšķirībā no pirmās reizes, šoreiz procesu pavadījušas prieka asaras. „Smejos caur asarām,” sociālajos tīklos pie nelielā video ierakstījusi Šenona, pateicoties draudzenei par palīdzību.

Pabeidzot ķīmijterapiju, intervijā izdevumam „Us Weekly” aktrise norādīja: „Es jūtos lieliski, esmu noskaņota ļoti optimistiski. Lai cik smags trieciens bija man vēzis, tas nāca arī kā svētība. Tas uz visiem laikiem izmainīja mani kā cilvēku.”

Šenona Dohertija atkal atvadījusies no matiem.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar izskūtiem deniņiem, līdz beidzot noskuva tos pavisam.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press