Kima Kardašjana grib būt stāvoklī jau gada beigās
Slavenības
2011. gada 9. jūnijs, 13:48

Kima Kardašjana grib būt stāvoklī jau gada beigās

Jauns.lv

Amerikāņu "profesionālā slavenība" un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana atzinusi, ka gada beigās cer būt mātes cerībās.

Kā ziņots iepriekš, maija nogalē Kardašjana paziņoja par savu saderināšanos ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu, tāpēc tagad viņas prātu nodarbina gaidāmās kāzas, kuras, kā stāsta informētas personas, nedrīkst būt mazākas par prinča Viljama un Ketrinas Midltonas kāzām.

Kādā intervijā 30 gadus vecā ballīšu karaliene atklājusi, ka uzreiz pēc kāzām viņa pievērsīsies ģimenes plānošanas jautājumiem. Uz amerikāņu tabloīda "Us Weekl" jautājumu, vai pāris tuvākajā laikā grasās kļūt par vecākiem, Kardašjana atbildēja: "Es ceru, es ļoti ceru. Iespējams jau gada beigās. Protams, gada beigās man vēl nebūs bērna, taču, iespējams, gada beigās mēs sāksim mēģināt. Pēc kāzām."

Tāpat televīzijas šova "'Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne atklāja, ka grasās saglabāt savu meitas uzvārdu, taču mājās viņa būs misis Hamfrīsa. "Protams, mājās un privāti es būšu misis Hamfrīsa. Varbūt es būšu Kima Kardašjana-Hamfrīsa, taču domāju, ka es paturēšu Kardašjanu darbam."

Iepriekš Kima Kardašjana ne reizi vien runājusi par to, ka grib lielu ģimeni, tomēr tagad viņa atzinusi, ka nolēmusi atteikties no "sešu bērnu plāna", jo redz, cik ļoti grūti viņas māsai Kortnijai Kardašjanai audzināt viņas pusotru gadu veco dēlu.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press