Parisas Hiltones 26. mīlestība
Slavenības
2011. gada 7. jūlijs, 07:12

Parisas Hiltones 26. mīlestība

Jauns.lv

Amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone (30) tagad satiekas ar Holivudas scenāristu un režisoru Todu Filipsu (41). Starpcitu, viņš ir viens no filmas „Paģiras” veidotājiem.

Kasjauns.lv pirms nedēļas rakstīja, ka ballīšu karalienes Parisas Hiltones bijušo puišu skaits papildinājies vēl ar vienu – viņa oficiāli nesen apstiprinājusi, ka izšķīrusies ar naktsklubu īpašnieku Saju Veitrsu (34), kuru vēl nesen dēvēja par mūža lielo mīlestību. Ilgi gan Parisa nesēroja un tagad viņa ir kopā ar Holivudas scenāristu un režisoru Todu Filipsu. Viena no slavenākajām viņa veidotajām filmām ir „Paģiras”.

Parisai bijis ap 30 vairāk vai mazāk nopietnu attiecību ar sabiedrībā populāriem vīriešiem. Viņu vidū ir dziedātājs Niks Kārters, grieķu kuģubūves magnāta mantinieki Stavross Niarhoss un Pariss Latsiss, mūziķi Bendžijs Madens, Marks Makgrats un Dereks Viblijs, aktieri Kolins Farels, Edvards Furlongs, Toms Saizmors, Džareds Leto, Vinsents Gallo, modeļi Alekss Vago un Džeisons Šovs, sportisti Dags Reinhards un Krištianu Ronaldu. Prakse pierāda, ka mis Hiltones ilgi nepaliek viena.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press