Gustavo, „Hurts” un „Editors”. Ieskats Positivus festivāla pirmajā dienā. Foto
2011. gada 16. jūlijs, 14:38

Gustavo, „Hurts” un „Editors”. Ieskats Positivus festivāla pirmajā dienā. Foto

Jauns.lv

Patiešām pozitīvā gaisotnē aizvadīta nu jau piektā mūzikas festivāla „Positivus” pirmā diena. Kasjauns.lv piedāvā plašāku ieskatu, kā tad bija 15. jūlijā Salacgrīvā, Zvejnieku parkā.

Grupas „Hurts” uzstāšanās „Positivus” festivālā.

Positivus festivālā „Hurts”, „Editors” un pasaulslavenais DJ no ASV

gallery icon

Gustavo uz „Positivus 2011” skatuves

gallery icon

Festivāla pirmajā dienā uz lielās „Tele 2” skatuves muzicēja Yoav, Gustavo, „Hurts” un „Editors”, kas skatītāju tūkstošiem neļāva vilties, radot patiešām aizraujošu un īstenu festivāla gaisotni. Par negaidītu pārsteigumu parūpējās Gustavo, kurš Salacgrīvā pārsteidza ar jaunām melodijām un īpašu eksperimentu. Koncertā viņš uzstājās ar dzīvo pavadījumu, turklāt pats uz skatuves debitēja kā ģitārists. Tomēr ar to pārsteigumi nebeidzās. Īsi pirms koncerta beigām Gustavo visus klausītājus iesaistīja eksperimentā. Dziesmas „Veiksmes taifūns” vidū uz pusotru minūti gan mūziķi, gan vairāk nekā 10 000 klausītāji apsēdās, lai kopā izbaudītu klusumu. Tas bija klusums, klusums pirms vētras, kas kulminēja ar dziesmu „Atkārtot”.

Festivāls pirmā diena beidzās līdz ar saullēktu, kad pēc grupu koncertiem atmosfēru publikā teju vai uzspridzināja pasaulē populārais ASV DJ „THE GASLAMP KILLER”, kā arī citi DJ.

Positivus festivāla 2011 pirmā diena

gallery icon

Festivāls pilnā sparā turpināsies arī sestdien, 16. jūlijā, kad, piemēram, uz lielās skatuves uzstāsies „Satellites LV”, „KING CHARLES”, „OK GO”, „MARK RONSON & THE BUSINESS INTL”, „JAMES” un „RÖYKSOPP”.

Kasjauns.lv/Foto: Juris Zariņš