Aktieri Grasbergi dēlam dod prinča vārdu
Inga Misāne-Grasberga un Gundars Grasbergs ir viens no vadošajiem Latvijas Nacionālā teātra skatuves mākslinieku pāriem un audzina trīs dēlus.
Slavenības
2016. gada 12. augusts, 16:05

Aktieri Grasbergi dēlam dod prinča vārdu

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktieru pāris Gundars Grasbergs un TV seriāla Saplēstā krūze zvaigzne Inga Misāne-Grasberga sagaidījuši pasaulē trešo atvasi.

Talantīgo aktieru mazulis pasaulē nācis 27. jūlijā, un vecāki dēlu nosaukuši kā Lielbritānijas princi – par Viljamu. Jaundzimušais Ingai un Gundaram ir trešais dēls. Vecākajam Grasbergu puikam Kristianam ir jau desmit gadu, bet vidējam dēlam Stefanam Kārlim – piecarpus.

Kamēr laimīgā māmiņa nu kādu laiku nodosies rūpēm par mazo, Gundars ar jaunu sparu sagaidījis Latvijas Nacionālā teātra jaunās sezonas atklāšanu – viņš atveidos vienu no galvenajām vīriešu lomām Ināras Sluckas iestudētajā izrādē „Sieviete”, kā arī spēlēs izrādē „Bišu māte un vilkacis”, ko iestudē Valdis Lūriņš.

Gundars šogad arī nominēts „Spēlmaņu nakts” balvai kā labākais aktieris otrā plāna lomā par Kangaru izrādē „Uguns un nakts” un Grēgersa Verles atveidošanu izrādē „Mežapīle”.

Kasjauns.lv /Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva