Drū Berimora iepērkas krāmu tirgū un dzer alu. FOTO
Veldzējoties ar „Coors” alu, aktrise Drū Berimora trīs stundas pavadīja svētdienas krāmu tirdziņā, kur iepirka drēbes un citus niekus. Iepirkties sīkumtirdziņos viņa iecienījusi jau daudzu gadu garumā.
Slavenības
2016. gada 19. augusts, 08:17

Drū Berimora iepērkas krāmu tirgū un dzer alu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Drū Berimora, kura popularitāti kā aktrise iemantoja jau bērnībā, nesen manīta iepērkamies krāmu tirdziņā. Berimoras iepirkumu ratiņi bija pilni līdz malām!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Arī Holivudas zvaigznes, kuru kontos ir miljoni, nesmādē sīkumtirdziņus, kuros var atrast lētas un labas lietas, un, ja paveicas – arī tādas stila „odziņas”, kādas nebūs pat smalkajos veikalos. Lai gan vairumam tas šķitīs ironijas vērti, Holivudas miljonāri nereti izvēlas iepirkties tur, kur varētu mazliet ietaupīt – kā, piemēram, plaša patēriņa preču veikalos, internetā un krāmu tirdziņos.

Pavisam nesen aktrise Mila Kunisa atklāja, ka nopirkusi sev un vīram aktierim Eštonam Kačeram laulības gredzenus interneta vietnē „Etsy” par nieka 90 dolāriem. Izrādās citur aktrises izvēlētā platīna stīpiņa maksājusi „pārāk dārgi”. Tāpēc viņa izraudzījusies vietni, kur šī dārgmetāla izstrādājumi iegādājami vislētāk, un sev nopirka pašu plānāko – 1 mm biezu platīna gredzentiņu, bet vīram 2 mm biezu dzeltenā zelta laulības gredzenu.

Arī Drū Berimora prot ietaupīt naudu. Viņa nesen manīta vietējā sīkumtirdziņā Losandželosā. Aktrise kopā ar draudzeni krāmu tirdziņā pavadījusi aptuveni trīs stundas un sapirkusies pilnus iepirkuma ratiņus ar dažādiem apģērbiem un citiem niekiem.

Šī nav pirmā reize, kad aktrise manīta sīkumtirgū. Berimora to apmeklējumus īpaši iecienījusi un arī sociālajos tīklos šad tad publisko attēlus, kuros redzama iepērkamies „svētdienas krāmu tirdziņā”.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press