Latvijā ir sava Viktorija Bekhema. Tā ir Baiba Seska!
Slavenības
2011. gada 5. oktobris, 05:58

Latvijā ir sava Viktorija Bekhema. Tā ir Baiba Seska!

Jauns.lv

Viņas patiešām ir grūti atšķirt. Jo pazīstamā Latvijas futbolista Māra Verpakovska bijusī sieva Baiba Seska (29) kļūst arvien līdzīgāka futbolista Deivida Bekhema sievai Viktorijai Bekhemai (37)!

­

Baiba ir Liepājas mēra Ulda Seska vecākā meita. Astoņus gadus viņa bija kopā ar savu novadnieku, futbola talantu Māri Verpakovski. Viņus uzskatīja teju vai par ideālu pāri. Abi apprecējās 2004. gadā, ģimenē piedzima meita Paula, kurai tagad ir seši gadi, taču pirms vairākiem gadiem Māris un Baiba izšķīrās. Pēc tam Seska sāka attiecības ar veiksmīgo biznesmeni, miljonāru Raimondu Kisielu (41). Abiem pirms diviem gadiem piedzima meita Karla.

Interesanti, ka pēdējo gadu laikā Baiba Seska kļūst arvien līdzīgāka Viktorijai Bekhemai. Ne tikai vizuāli. Piemēram, Kas Jauns arhīvā ir fotogrāfijas, kurās Baiba redzama līdzīgos apģērbos, kādus reiz izvēlējusies Viktorija Bekhema, turklāt viņa ir arī iecienījusi džinsus „Victoria Beckham”. Tiesa gan, atšķirībā no savas aizokeāna līdzinieces Baiba nav pazīstama arī kā dziedātāja, rakstniece un apģērbu dizainere.

Tas, ka Baiba Seska kopē Viktoriju Bekhemu, nav nekāds jaunums, jo jau pirms vairākiem gadiem, kad Baiba vēl bija precējusies ar Māri Verpakovski, šis pāris bieži vien tika salīdzināts ar Bekhemu pāri. Turklāt Māris Verpakovskis pats nereti kopēja Deivida Bekhema stilu, frizūru un pat tika dēvēts par latviešu Bekhemu.

Margarita Koržakova/Foto: Dmitrijs Kijonoks, Bulls Press, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva