1dienas
19stundas
33minūtes
46sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kevins Speisijs: „Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē!”
Slavenības

Kevins Speisijs: „Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē!”

Jauns.lv

Divus Oskarus saņēmušais aktieris atzinies, ka jūtas kā vislaimīgākais cilvēks pasaulē, jo viņam ir ļauts vadīt leģendāro Londonas teātri Old Vic.

Kevins Speisijs: „Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē...
Kevins Speisijs.
Kevins Speisijs.

Amerikāņu aktieris, kurš kā mākslinieciskais teātra direktors Londonā dzīvo jau kopš 2003. gada, paziņojis, ka nu piepildījies arī viņa visilgotākais sapnis – Sema Mendesa režijā viņš nospēlējis titullomu Šekspīra lugas „Ričards III” iestudējumā. Pašlaik, kā viņš atzinies intervijā, Speisijs jūtas ļoti interesanti – viņš atrodas dzīves posmā, kas atkal viņu savedis kopā ar Mendesu (viņš ir režisors filmai „Amerikāņu skaistums”, 2003, kas Speisijam sagādāja vienu no aktiera diviem Oskariem), turklāt tas noticis vienā no pasaules nozīmīgākajiem teātriem. „Es mīlu kompāniju, ar kuru kopā strādāju, es mīlu Londonu, es mīlu, ka varu šeit atrasties, es mīlu arhitektūru, mūziku, un man patīk, ka tieku regulāri iedvesmots.”

Protams, šī brīža sajūsmas vilnis nebūt nenozīmē, ka Kevinu Speisiju vienmēr dzīve lutinājusi – viņam daudz ko nācies pārciest un daudz ko izdzīvot, lai nonāktu punktā, kur viņš atrodas patlaban. Taču par pagātnes pārestībām Speisijs nu runā ar vieglu ironiju, liekot manīt, ka viss, kas bijis, palīdzējis viņam kļūt par to, kas viņš ir tagad.


Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press