Balceris, Gacho, Ķibilds un dvīnes līksmo „Coyote Fly” ballītē
Slavenības
2011. gada 14. novembris, 06:36

Balceris, Gacho, Ķibilds un dvīnes līksmo „Coyote Fly” ballītē

Kasjauns.lv

Ar līksmām svinībām trīs naktis pēc kārtas aizvadītajā nedēļas nogalē tika atzīmēta Rīgas populārā naktskluba „Coyote Fly” piektā pastāvēšanas gadadiena.

Jau otro, īpaši klubam „Coyote Fly” sacerēto dziesmu kopā ar dziedošajām dvīnēm Anu un Katrīnu Drozdovičām 11. novembra naktī apmeklētāju vērtējumam nodeva „Musiqq” dalībnieks Marats Ogļezņevs.

Kluba „Coyote Fly” 5. jubilejas ballīte

gallery icon
30

Svinības aizsākās jau ceturtdienas vakarā, un turpinājās līdz pat svētdienas rītam. Paši kluba „Coyote Fly” dibinātāji Jānis Paeglītis un Oskars Skara sveicējus pieņēma piektdienas naktī, bet sestdien devās uz Liepāju, lai paballētos arī vēju pilsētas kluba filiālē. Skara neslēpa, ka nākotnes iecerēs ietilpst iecienītās izklaides vietas atvēršana vēl kādā citā Latvijas pilsētā.

Pastāvīgie apmeklētāji un aicinātie viesi svinībās tika priecēti ar dueta „Dvīnes”, grupu „Musiqq” un „Otra puse”, kā arī pikantiem dejotāju priekšnesumiem, kas tradicionāli norisinājās uz bāra letes.

Arī kluba piektajā jubilejā pulcējās sabiedrībā pazīstami ļaudis, viņu vidū bija gan olimpietis Viktors Lācis, gan agrāk populārās TV spēles „Gribi būt miljonārs?” vadītājs Mārtiņš Ķibilds ar draudzeni Ilzi, gan hip hop mūziķis Gacho jeb Gatis Irbe, kā arī hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne, kuras pikantās fotogrāfijas rotājas šā mēneša žurnālā „Playboy”.

Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks, Inta Mengiša