Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
„Dziedošo ģimeņu” šova finālā tiksies Puncuļi un Liepiņas
Slavenības

„Dziedošo ģimeņu” šova finālā tiksies Puncuļi un Liepiņas

Jauns.lv

27. novembra vakarā, tikai soli pirms fināla LNT projektu „Dziedošās ģimenes” nācās atstāt Šminiņu ģimenei no Varakļāniem, kura šajā koncertā uzstājās ar dziesmu „Māmiņai”.

„Dziedošo ģimeņu” šova finālā tiksies Puncuļi un L...
Skatītāju tik iemīļotā Šminiņu ģimene svētdien pēc koncerta tika sumināti ar iegūto godpilno ceturto vietu.
Skatītāju tik iemīļotā Šminiņu ģimene svētdien pēc koncerta tika sumināti ar iegūto godpilno ceturto vietu.

LNT projekta „Dziedošās ģimenes” koncertā skanēja pašu dalībnieku izvēlētas dziesmas. Katra ģimene izpildīja arī pa vienai dziesmai, kas izskanējušas iepriekšējos šova koncertos. Arī šoreiz dziedošo ģimeņu priekšnesumus vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, komponists Uldis Marhilēvičs un mūziķis Atis Auzāns.

Tuvojoties Lielo dziedāšanas svētku noslēgumam, nu pusfināla koncertā uzstājās vairs tikai trīs TV skatītāju iemīļotākās dziedošās ģimenes.

Šminiņu ģimene no Varakļāniem šajā koncertā uzstājās ar dziesmām „Māmiņai” un „Lanckarons”, Liepiņu ģimene no Alojas novada uz skatuves kāpa ar dziesmām „Ziemeļvējā” un „Hail Holly Queen”, savukārt Puncuļu ģimene no Rēzeknes skatītājus priecēja ar dziesmām „Ja es varētu” un „Angels”.

Šminiņu ģimeni daudzi uzskatīja par vieniem no dziedošo ģimeņu šova favorītiem. Cīņu finālā, kas norisināsies 4. decembrī, viņi diemžēl neturpinās, un svētdien pēc koncerta Šminiņi tika sumināti ar iegūto godpilno trešo vietu.

Savukārt gatavošanos lielajam pusfinālam jau tagad sākušās divas izturīgākās un skatītāju iemīļotākās ģimenes – Liepiņu māsas un Puncuļi.

Kasjauns.lv/Foto: Mārcis Priede