TV seja Rozīte prezentē savu apģērbu līniju
Slavenības

TV seja Rozīte prezentē savu apģērbu līniju

Jauns.lv

TV raidījuma „Kinomānija” vadītāja Anna Rozīte iemēģinājusi roku tērpu skiču veidošanā, un ar lielām uzslavām tika sveikta savas pirmās apģērbu kolekcijas prezentācijas svētkos.

TV seja Rozīte prezentē savu apģērbu līniju...
Zīmola „Mondolini” īpašnieces Anna Rācenāja un Madara Kauliņa atklāja, ka pēc Annas Rozītes zīmētā dizaina darinātās kleitas veikalā „Klase” būs pieejamas aptuveni par Ls 90.
Zīmola „Mondolini” īpašnieces Anna Rācenāja un Madara Kauliņa atklāja, ka pēc Annas Rozītes zīmētā dizaina darinātās kleitas veikalā „Klase” būs pieejamas aptuveni par Ls 90.

Annas Rozītes apģērbu līnijas prezentācija klubā „Dstyle”

Anna Rozīte plašāku atpazīstamību ieguva, kļūdama par Latvijā pirmo „Playboy” vāka modeli. Aizvadītās vasaras izskaņā Rozīte un viņas draugs Mārtiņš Kozlovskis kļuva par vecākiem abu pirmdzimtajai meitai Emīlijai, taču kļūšana par māmiņu nebūt nav piebremzējusi Annas saviesīgās gaitas. Gluži otrādi – meitas piedzimšana viņai raisījusi vēlmi izmēģināt spēkus sev jaunu talantu atklāšanā. Jau pāris nedēļas pēc atvases nākšanas pasaulē Anna atgriezās raidījuma „Kinomānija” ēterā, bet nu sadarbībā ar latviešu dizaineru zīmolu „Mondolini” laidusi klajā savu pirmo apģērbu kolekciju. To novērtēt ieradušies bija arī daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Annas Rozītes kolekcijā ir desmit sievišķīgas ziemas kleitas no kvalitatīva vilnas auguma, un pati autore portālam kasjauns.lv atzina, ka dizaina veidošana padevusies ātri, jo skices kleitām viņa zīmējusi nevis pētot jaunākās tendences, bet gan pilnībā paļaujoties uz pašas izjūtām un gaumi.

Pēc modes skates, kurā modeles ampluā iejutās arī dziedātāja Liene Šomase, Anna Rozīte saņēma neskaitāmus komplimentus un uzslavas par izdevušos kolekciju. Daudzas no apmeklētājām teicās ar nepacietību gaidām, kad kleitas tiks izliktas pārdošanā. Kasjauns.lv noskaidroja, ka vairāki tērpi tika aizrunāti jau prezentācijas dienā, un interesi par kleitu, ko modes skatē izrādīt bija uzticēts dziedātājai Lienei Šomasei, izrādīja arī pati modele.

Anna Rozīte atklāja, ka viņas kolekcija „Anna Rozīte by Mondolini” būs pieejama latviešu modes veikalā „Klase”, Berga bazārā.