Šķiršanās sāpes nerimst. Demija Mūra turpina izdilt. FOTO
Slavenības
2012. gada 20. janvāris, 06:11

Šķiršanās sāpes nerimst. Demija Mūra turpina izdilt. FOTO

Jauns.lv

Vīra neuzticība un tam sekojošā laulības šķiršana turpina atstāt graujošas sekas uz Demijas Mūras izskatu. Vēl nesen viņa ierindojās Holivudas skaistāko aktrišu skaitā...

2003. gadā, kad uz kinoekrāniem parādījās filma „Čārlija eņģeļi 2: Uz pilnu jaudu”, visi jūsmoja, cik lieliski izskatās tolaik 40 gadus vecā Demija Mūra, kam filmā bija uzticēta ļaundares loma. Demija ilgāku laiku nebija filmējusies un viņas atkalatgriešanos uz lielā ekrāna nodēvēja par triumfālu. Tiesa vairāk vai mazāk aktīvi Mūra atsāka filmēties vien 2006. gadā.

Vairums žurnālistu rakstīja, ka aktrise uzplaukusi kā roze un izskatās burvīgi, pateicoties jaunajai mīlestībai – attiecībām ar gados jauno aktieri Eštonu Kačeru. Sākotnēji neviens neticēja, ka viņu romāns pāraugs nopietnās jūtās, taču 2005. gadā Demija un Eštons apprecējās un līdz pat aizvadītā gada rudenim atstāja ļoti harmoniska un saskanīga pāra iespaidu. Viņus uzskatīja par vienu no laimīgākajiem pāriem Holivudā. Tagad, kad Eštona Kačera neuzticības dēļ abi šķīrušies, Demijas gadu nasta liek par sevi manīt ar dubultu spēku. Šogad aktrise atzīmēs savu 50 gadu jubileju.

Pēc atklāsmes par vīra sānsoli, Demija sāka ļoti kristies svarā un drīz vien līdzcilvēki jau teica, ka aktrise burtiski izdilst sabiedrības acu priekšā. Pirms dažām dienām Mūra apmeklēja saviesīgu vakaru kopā ar vecāko meitu Rūmeru Villisu. Līdzās meitai mamma izskatījās šokējoši kalsna. Mediju pārstāvji viņu jau pieskaitījuši tā saucamajām „izžūstošajām Holivudas dīvām”, kuru skaitā ierindota Madonna, Sāra Džesika Pārkere un Andželina Džolija.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press