"Pink Floyd" solists apprecējies ar savu draudzeni
Slavenības
2012. gada 20. janvāris, 14:13

"Pink Floyd" solists apprecējies ar savu draudzeni

Jauns.lv

Leģendārās britu rokgrupas "Pink Floyd" basģitārists un dziedātājs Rodžers Voterss apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni Loriju Dērningu, vēsta mūzikas žurnāls "Spinner".

Kāzas notika 14.janvārī Ņujorkas štata pilsētā Sauthemptonā. Šīs ir Votersa ceturtās kāzas.

"Patiesībā man jums jāpavēsta kaut kas, ko jūs nezināt, jo es sestdien apprecējos ar Loriju," Voterss paziņoja stundu garā radio intervijā ar Hovardu Stērnu. "Mēs dzīvojam kopā jau desmit gadus, domāju, ka mēs diezgan labi zinām, kā tas ir, no rītiem kopā mosties un vakaros kopā iet gulēt."

Britu mūziķa iepriekšējā laulība ar Priscilu Filipsu tika šķirta 2001.gadā. Viņš ir bijis precējies arī ar britu keramiķi Džūditu Trimu un lēdiju Kerolainu Kristiju, kas viņam dāvāja trīs bērnus.

Intervijā ar Stērnu Voterss arī pavēstīja, ka raksta mūziklu, kas balstīts uz grupas "Pink Floyd" albumu "The Wall". Mūziķis pieļāva iespēju, ka tas varētu arī netikt uzvests, taču piebilda, ka tas būtiski atšķirsies no koncertu iestudējuma. "Bez šaubām, teātrī ir jāatvadās no izrādes, ko iespējams uzvest stadionā."

Voterss apstiprināja, ka viņš dosies koncertturnejā "The Wall", kas sāksies 6.jūlijā ar uzstāšanos Ņujorkā, taču uzsvēra, ka baumas par viņa un Deivida Gilmora apvienošanos ir nepatiesas.

Pēdējo reizi Voterss, Gilmors un grupas bundzinieks Niks Meisons kopā kāpa uz skatuves pagājušajā

LETA/Foto: Bulls Press