Rets FOTO. Šārona Stouna ar visiem trim dēliem
Šārona Stouna ar dēliem Roanu, Leirdu un Kvinnu.
Slavenības
2016. gada 31. augusts, 12:57

Rets FOTO. Šārona Stouna ar visiem trim dēliem

Jauns.lv

Leģendārā kinoaktrise Šārona Stouna (58), kura deviņdesmitajos gados iemantoja pasaules slavu pateicoties filmai „Pamatinstinkts”, nesen kā sociālajos tīklos publiskojusi mīlīgu ģimenes bildīti. Attēlā aktrise redzama kopā ar visiem trim saviem dēliem.

Šāronai Stounai tā arī neizdevās kļūt par savu bioloģisko bērnu māti, taču viņa ir mamma trim brīnišķīgiem adoptētiem dēliem. 16 gadus veco Roanu aktrise adoptēja 2000. gadā, kad vēl bija precējusies ar avīzes „San Francisco Chronicle” redaktoru Filu Bronšteinu. Abus jaunākos dēlus – Leirdu (11) un Kvinnu (10) – Šārona adoptēja jau pēc šķiršanās.

Pēc tiesas pieņemtā lēmuma vecākais dēls dzīvo kopā ar savu audžutēvu un aktrisi visbiežāk pilsētas ielās var sastapt ar abiem jaunākajiem bērniem. Tāpēc nesen sociālajos tīklos publiskoto attēlu, kurā Stouna redzama kopā ar visiem trim dēliem, var droši dēvēt par retu. „Vasaras pēdējās dienas kopā ar ģimeni,” fotogrāfijas komentārā ierakstījusi aktrise. „Man patīk audzināt manus dēlus. Kvinns ir ļoti vērīgs. Viņš ir kā mazs FIB aģents. Viņš var pastāstīt pilnīgi par visu par to, kas notiek tuvākajā apkārtnē. Es viņu saucu par aģentu Kvinnu. „Mammu, suns pakakāja dārzā!” – viņš kliedz, uz ko es atbildu: „Paldies, aģent Kvinn!”. Savukārt Leirds ir kā raķete. Viņš var stundām ilgi spēlēt vijoli. Un vēl viņš ir liels romantiķis. Kad runāju ar viņu pa tālruni, viņš vienmēr saka: „Es tevi mīlu, mammīt!”.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press