Demija Mūra šķiršanās stresa dēļ ievietota slimnīcā
Slavenības
2012. gada 25. janvāris, 12:44

Demija Mūra šķiršanās stresa dēļ ievietota slimnīcā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Demija Mūra pirmdienas vakarā nogādāta slimnīcā. Kā ziņo mediji aktrise hospitalizēta stresa un spēku izsīkuma dēļ.

Pimdienas vakarā pulkstens 22.45 uz Demijas Mūras Losandželosas māju izsaukta atrā palīdzība, kas viņu nogādājusi slimnīcā. Kā ziņo interneta vietne TMZ.com Demija slimnīcā nonākusi stresa un spēku izsīkuma dēļ, kas piedzīvots pēdējo mēnešu laikā, pēc šķiršanās no aktiera Eštona Kačera.

Aktrises pārstāvis medijiem paziņojis, ka viņa ir izvēlējusies lūgt profesionālu mediķu palīdzību, lai uzlabotu savu veselību.

Kā ziņots Mūra par lēmumu šķirties paziņoja aizvadītā gada novembrī. Runā, ka skandāls par sānsoli sestajā kāzu gadadienā bijusi jau otrā krāpšana no vīra puses, tāpēc aktrise šoreiz Eštonam vairs nav spējusi piedot.

Pēc atklāsmes par vīra sānsoli, Demija sāka ļoti kristies svarā un drīz vien līdzcilvēki jau teica, ka aktrise burtiski izdilst sabiedrības acu priekšā. Aizvadītajā nedēļa Mūra apmeklēja saviesīgu vakaru kopā ar vecāko meitu Rūmeru Villisu. Līdzās meitai mamma izskatījās šokējoši kalsna.

Pats Eštons Kačers pašlaik atrodas Brazīlījā, kur apmeklē Sanpaulu modes nedēļas pasākumus. Atšķirībā no savas bijušās draudzenes Kačers pēdējā laikā ir lieliskā formā. Viņš atvadījies no saviem garajiem matiem un bārdas, iegūstot jauneklīgu izskatu.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press