Eirovīzijas finālistu ballītē erotiskas dejas un jautrība. FOTO
Slavenības

Eirovīzijas finālistu ballītē erotiskas dejas un jautrība. FOTO

Jauns.lv

Lai nosvinētu Anmary izpildītās dziesmas „Beautiful Song” uzvaru, „Eirodziesmas 2012” dalībnieki palika uz izklaidēm Ventspils teātra namā „Jūras vārti”. Neilgi pēc pusnakts uz deju plača ar īpaši seksīgām dejām uguņoja Andris Ābelīte ar sieviņu Baibu.

Eirovīzijas finālistu ballītē erotiskas dejas un j...
Neilgi pēc pusnakts uz deju grīdas Dukuru ģimenes trakulīgās dejas pārspēj mūziķis Andris Ābelīte, kurš ar sieviņu Baibu ļaujas īpaši seksīgām dejām.
Neilgi pēc pusnakts uz deju grīdas Dukuru ģimenes trakulīgās dejas pārspēj mūziķis Andris Ābelīte, kurš ar sieviņu Baibu ļaujas īpaši seksīgām dejām.
Eirovīzijas Nacionālās atlases jestrā ballīte

Ne jau visi mūziķi palika ballēties „Eirodziesmas 2012” nakts burziņā. Piemēram, grupa „PeR” tūlīt vien pēc fināla pameta pasākumu. Taču ballētāju netrūka. Noklausījušies Ventspils mēra Aivara Lemberga svinīgās uzrunas, ieturējuši maltīti, mūziķi izklīda kur nu kurais. Piemēram, klubiņa otrajā stāvā atpūtās „Eirodziesmas 2012” superfināla otrās vietas ieguvēja Samanta Tīna un Dāvids Kalandija ar savu komandu, bet ventspilnieks un visjaunākais „Eirodziesmas” dalībnieks Roberts Pētersons baudīja divvientulību draudzeni.

Pie viena galdiņa ballējās gan Dukuru ģimene ar saviem atbalstītājiem, gan Eirovīzijas Nacionālās atlases priekšnesuma dalībniekiem no deju studijas „Dzirnas”. Draudzīgajai ģimenītei pat pietika spēka pēc Eirovīzijas fināla vēl dzirksteļot uz ballītes deju grīdas. Visenerģiskākais uz deju plača bija Dukuru ģimenes galva Edijs Dukurs. Ar viņu vienā kompānijā diskoja meita Paula un dēls Miks, kā arī ģimenes friziere Inese Sproģe. Vien Dukuru mamma Lolita nebija manāma starp dejotājiem.

Kamēr citi ballējās, Eirovīzijas Nacionālās atlases uzvarētāja Anmary vienu pēc otras sniedza intervijas gan vietējai, gan ārvalstu presei. Burvīgajai dziedātājai nebija pat laiks pārģērbt skatuves tērpu, jo pēc intervijām ikviens vēlējās nofotografēties ar uzvarētāju.

Ar sieviņu Baibu Ābelīti ballītē izklaidējās mūziķis Andris Ābelīte. Andris Ābelīte sarunā ar portālu kasjauns.lv atzina, ka labprāt būtu uz Ventspili ņēmuši arī līdzi savu trīs gadus veco dēlēnu Tomu Andri, bet viņam būtu grūti izturēt tik garas stundas. Mūziķis priecājās, ka viņš dēlam ir autoritāte un mazais tēta „Eirodziesmas” priekšnesumu ir vērojis pie TV ekrāna. Un, kamēr dēlēns ciemojās pie vecvecākiem, Andris ar sieviņu pamatīgi izballējās.

Santa Cipule/Foto: Santa Sergejeva un Aigars Hibners