Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Inta Fogele: „Šogad visi konkursanti gājuši caur manu gultu!”
Slavenības

Inta Fogele: „Šogad visi konkursanti gājuši caur manu gultu!”

Jauns.lv

Iepazīstinot ar drīzumā notiekošā konkursa „Mis un Misters Latvija 2011” finālistiem, aģentūras „Mis Latvija” vadītāja Inta Fogele smejas, ka šogad visi konkursanti tik tiešām pārbaudīti viņas gultā.

Inta Fogele: „Šogad visi konkursanti gājuši caur m...
Jūrmalas viesnīcā saunu un baseinu centrā jaunie „Mis un Misters 2011” finālisti relaksējās pirms vakara ballītes.
Jūrmalas viesnīcā saunu un baseinu centrā jaunie „Mis un Misters 2011” finālisti relaksējās pirms vakara ballītes.

SPA centrā ballējas „Mis un Misters Latvija 2011” finālisti

Skaistumkonkursu patronese Inta Fogele portālam kasjauns.lv atklāj, ka šogad, rīkojot konkursu „Mis un Misters Latvija 2011”, beidzot ir pamats runām, ka visi finālisti „iet caur viņas gultu”. „Vecie konkursanti jau bija sastādījuši grafiku, lai mani apciemotu gultā, kamēr vēl biju slimnīcā. Tagad jaunie konkursanti jau „pārgulējuši” teju ar visu atlases komisiju,” sev raksturīgajā ironiskajā manierē smejas Fogele.

Fakts, ka jaunieši ciemojas pie Intas gultā, nav nekas neparasts. Skaistumkonkursu patronese aizvadītā gada nogalē salauza kāju. Intas kāja joprojām ir ģipsī un viņai ir problēmas ar pārvietošanos, tāpēc bieži vien konkursantu atlase un visi organizatoriskie jautājumi kārtoti pie viņas mājās. Un, ciemojoties pie Intas, konkursanti „nonāk” arī Fogles gultā, kas nu kļuvusi par viņas biroju.

Šogad Intai veikt konkursantu atlasi un strādāt ar jauniešiem palīdz režisoru tandēms Gee jeb Ilze Eriņa un dejotājs Deniss Tumakovs, kā arī pārmaiņu un pārvērtību trenere Agrita Grosbarte, kura jau ilgus gadus palīdz Intai organizēt skaistumkonkursus. Un par tradīciju kļuvusi jauno „Mis un Misters Latvija” finālistu prezentācijas ballīte Jūrmalas viesnīcā „Hotel Jūrmala SPA”. Arī šī reize nebija izņēmums. Tās saunu un baseinu centrā jaunieši relaksējās pirms vakara ballītes – kabarē šovprogrammas.

Anna Losmane

Skaistumkonkursa „Mis un Misters Latvija 2011” finālisti

Plašāk ar konkursa „Mis un Misters Latvija 2011” varat iepazīsties galerijā.

Santa Sergejeva/Foto: Agrita Grosbarte, Santa Sergejeva un no aģentūras „Mis Latvija” arhīva