Šova pusfinālā uzvar Sabīne Berezina. FOTO

Šova pusfinālā uzvar Sabīne Berezina. FOTO

Jauns.lv

4. maija vakarā LNT šova „OKartes skatuve” pusfināla koncertā ar grupas „Pērkons” hitu „Gandrīz tautasdziesma” uzvaras laurus plūca Sabīne Berezina.

Šova pusfinālā uzvar Sabīne Berezina. FOTO...
Pusfināla koncertā, kurā talantu šova dalībnieki uzstājās ar patriotiskām dziesmām, par pirmās vietas ieguvēju kļuva Sabīne Berezina.
Pusfināla koncertā, kurā talantu šova dalībnieki uzstājās ar patriotiskām dziesmām, par pirmās vietas ieguvēju kļuva Sabīne Berezina.

„OKartes skatuve” pusfināla koncerta aizkulises

Šajā koncertā cīņu par vietu finālā turpināja vien astoņi dalībnieki, un par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 22. gadadienai jaunieši uzstājās ar patriotiskām dziesmām.

Žūrijas sastāvā šoreiz bija mūzikas producents un šova repertuāra direktors Guntars Račs, žurnālists un televīzijas raidījumu vadītājs Haralds Burkovskis un šova vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.

Koncertā pārliecinoši uzvarēja Sabīne Berezina, par kuras uzstāšanos žūrija bija stāvā sajūsmā, un līdzīgās domās bija arī TV skatītāji, kas savu vērtējumi izteica ar telefonbalsojuma palīdzību. Otro vietu koncertā ieguva dziedošais ugunsdzēsējs Buks jeb Jānis Buķelis, kurš izpildīja Gunāra Meijera sarakstīto visiem zināmo hokeja fanu dziesmu „Dar’ ko var’dar ko var’, Latvijai ir jāuzvar”, bet trešo vietu ar tautisku priekšnesumu un māsas Anitas līdzdalību ieguva Oskars Deigelis, kas izpildīja „Re:public” dziesmu „Pūga pūga jenga jenga”.

Sabīnei Berezinai pozitīvas emocijas pusfināla vakarā sagādāja ne tikai pašas uzvara, bet arī tas, ka par mata tiesu no nokļūšanas koncerta pēdējo vietu ieguvēju rindās izdevās izglābties viņas mīļotajam puisim Kriestapam Pujātam. Liepājnieks šajā koncertā ierindojās sestajā pozīcijā, dziedot savu orģinālkompozīciju.

Kā vienmēr diviem dalībniekiem šis koncerts noslēdzās ar ne tik pozitīvām izjūtām. Septītās vietas ieguvējam Kašeram jeb Kasparam Blūmam-Blūmanim un astotās vietas ieguvējai Sandijai Vīgantei - dalībniekiem, kuri koncertā palika pēdējās divās pozīcijās, sestdienas vakarā kopā ar iekšējā balsojumā izvēlēto kolēģi būs jāsēžas izbalsošanas krēslos. Taču šoreiz, atšķirībā no līdzšinējiem koncertiem, arī godalgotās pirmās vietas ieguvēja Sabīne Berezina nebūšot pasargāta no iekšējās izbalsošanas.

kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders