"Bada spēļu" zvaigzne parāda augumu pludmalē. FOTO
Aktieris Laiems Hemsvorts atzīts par šā gada seksīgāko slaveno veģetārieti.
Slavenības
2016. gada 14. septembris, 10:53

"Bada spēļu" zvaigzne parāda augumu pludmalē. FOTO

Jauns.lv

Skandalozās dziedātājas Mailijas Sairusas draugs, filmas „Bada spēles” zvaigzne Laiems Hemsvorts (26) manīts ķeram viļņus kopā ar draugiem Losandželosas piekrastes pludmalē.

Austrāliešu aktieris Laiems Hemsvorts kopā ar draugiem devies uz pludmali Losandželosā, lai ļautos savai mīļākajai brīvā laika nodarbei – sērfošanai okeānā. Kopā ar „Bada spēļu” aktieri sērfot devies arī amerikāņu TV personība un modelis Brodijs Dženers.

Dzīvniektiesību aizstāvji organizācija „PETA” nosaukusi Laiemu Hemsvortu par šā gada seksīgāko slaveno veģetārieti. Lai gan daudzi gaļēdāji ir pārliecināti, ka bez šī produkta lietošanas uzturā, cilvēks būs vājš un bez enerģijas, Laiems pierādījis, ka tie ir aplami uzskati. Viņam ir gana daudz enerģijas un spēka. Un arī figūra lieliskā formā – to novērtējuši arī aktiera fani, kas redzējuši jaunākas sērfošanas bildītes.

Hemsvorts ir vegāns, viņš uzturā nelieto ne tikai gaļu un zivis, bet arī olas un piena produktus. Aktieris intervijās norādījis, ka šāds ēšanas režīms „neatstāj absolūti nekādus negatīvus efektus”. „Es jūtos pozitīvi – kā garīgi, tā fiziski,” norādījis aktieris un sērfošanas entuziasts.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press