Draudzene izglābj Grēviņu no pārmērīgas uzdzīves
Attiecības ar Lauru Skudrīti un prioritāšu maiņa glābusi dīdžeju Tomu Grēviņu no bezgalīgas bohēmas.
Slavenības
2012. gada 8. jūnijs, 06:01

Draudzene izglābj Grēviņu no pārmērīgas uzdzīves

Jauns.lv

„Radio 101” dīdžejs, Toms Grēviņš (30) pirms trim gadiem bija traku ballīšu varā. Bieži sanākuši sīki likumpārkāpumi, tomēr, par laimi, vienmēr visu nokārtojis ar atvainošanos likumsargiem. Grēviņu „pie vietas nolikušas” attiecības ar draudzeni un dzīves prioritāšu maiņa.

Toms Grēviņš savu dzīvesveidu pat pielīdzinājis pasaulslavenā britu mūziķa Pīta Dohertija dzīvei. Dohertijs ir bēdīgi slavens ar atkarību no narkotikām un bezgalīgu bohēmu, turklāt ir tikai trīs gadus vecāks par Tomu. Grēviņa uzdzīves posms beidzās, līdz ar jaunu attiecību sākumu. Ballīšu burzmā pazīstamo dīdžeju savaldzināja Laura Skudrīte, kurai šī gada jūlijā apritēs 23 gadi. Laura šobrīd strādā interneta vietnē, kurā atrodamas daudz dažādas ēdienu receptes, kā arī raksta pati savu blogu, kur atrāda ieturētās maltītes ar foto attēliem un spriež par pusdienām kopumā.

„Man vienkārši parādījās jēga, tā teikt, netaisīt sūdus, neklejot pa naktīm apkārt,” smejot teic Toms. Laiku pirms Lauras iepazīšanas, Grēviņš esot bijis tādos kā meklējumos. Viņam neesot bijis miera, apmeklēto ballīšu skaits esot bijis liels. Kā tagad uzsver Grēviņš, nav gluži tā, ka meitene esot viņu „pielikusi pie ķēdes”. Līdz ar lielām pārmaiņām dzīvē, mainoties prioritātes.

Savu tieksmi pēc uzdzīves, Grēviņš skaidro, kā normālu parādību dzīves posmā: „Katram taču ir tāds laiks dzīvē, kad gribas iztrakoties, tagad man tas ir beidzies.”

Šobrīd Tomam dzīvē ir mierīgā fāze. Nopietnās attiecības un darba uzsākšana „Radio 101” esot daudz mainījusi viņa dzīvē. Tāpat dīdžejs piebilst, ka neatbalsta īsus sakarus ar pretējo dzimumu: „Es visiem iesaku nopientas attiecības. Cilvēkiem ir jābūt kopā vairākus gadus.”

Alise Pīterniece/ Foto no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva