Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Reiniks Jūrmalā atpūšas ekskluzīvā privātā pludmalē
Viesu vidū bija dziedātājs Lauris Reiniks ar draudzeni Santu Kolu, kā arī deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova ar mīļoto vīrieti Oskaru Ostrovski.
Slavenības

Reiniks Jūrmalā atpūšas ekskluzīvā privātā pludmalē

Jauns.lv

Vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis un grezni tērptas sabiedrības dāmas nedēļas nogalē ieradās uz Jūrmalas elitārās sauļošanās un atpūtas vietas „Havana Club Lounge” atklāšanu.

Reiniks Jūrmalā atpūšas ekskluzīvā privātā pludmal...

„Havana Club Lounge” atklāšanas ballīte

Viesi privātajā pludmalē tika sagaidīti ar izritinātu sarkano paklāju un krāšņo muzikālo „Cabaret Bombaloo” šovu uz skatuves. Īpaši aicināto personu vidū bija daudzi kultūras dzīves baudītāji un stilīgi Rīgas tusētāji, tostarp Latvijas blondīņu asociācijas „GO Blonde” pārstāves Marika Ģederte un Kristīne Lindenblate, „Radio SWH +” ētera balss Stass Florencevs, miljonāra Igora Mališkova sieva Aļona Mališkova, dziedātājs Lauris Reiniks, kluba „Dstyle” vadītāja Santa Kola, deju pasniedzēji Aleksnadra Kurusova un Valdis Škutāns, jogas speciāliste Elita Drāke, eksbaņķiera Viktora Krasovicka meita Aleksandra Krasovicka ar vīru Andreju Feldmani, miljonāra Gunta Indriksona draudzene Elīna Ivaglo, dziedātāja Diāna Pīrāgs, kā arī daudzi turīgi mazāk pazīstami uzņēmēji ar savām modīgi sapostajām otrajām pusēm.

Atšķirībā no iepriekšējās vasaras sezonas, kad „Havana Club Lounge” apmeklētāji varēja sauļoties uz zviļņiem pludmalē vai atpūsties omulīgajās, ar aizkariem rotātajās lapenēs, nu izklaides vietas centrā ierīkots arī plašs peldbaseins, bet teritorijā sastādītas vairākas palmas. Daudzi atklāšanas ballītes viesi atzina, ka gaisotne šai vietā ir gluži kā ārzemju kūrortā, atliek tikai gaidīt uz vasarīgākiem un siltākiem laikapstākļiem.

Pie pludmales bāra letes vakaru aizvadīja dejotāji Valdis Škutāns un Alise Kolosova.
Pie pludmales bāra letes vakaru aizvadīja dejotāji Valdis Škutāns un Alise Kolosova.

„Havana Club Lounge” atvēršanas svētkos vakars bija visai dzestrs un vējains, un daudzām stilīgajām viešņām jau pāris stundu pēc ierašanās nācās savus izsmalcinātos pludmales viesību tērpus nosegt ar plediem. Daļa svinētāju, kas bija jau nosaluši, ballītes vietu atstāja vēl pirms kabarē krāšņāko priekšnesumu sākšanās, solīdami atgriezties kādā saulainā dienā un pilnvērtīgi nodoties saules pelžu baudīšanai. Tiesa, atšķirībā no publiski pieejamā jūras krasta, kur sauļoties un peldēties ikviens var pa brīvu, privātajā pludmalē viena zviļņa izmantošana uz vienu dienu komforta mīļotājiem izmaksāšot 20 latu. Ieeja pludmales bārā un restorānā gan būšot bezmaksas, taču vakaros, kad uz skatuves notiks dažādu pašmāju un Krievijas dziedātāju koncerti, apmeklētājiem gan nāksies iegādāties biļetes.

Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks, Inta Mengiša