1dienas
21stundas
44minūtes
23sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šomase un Puzikovs līksmo Vecrīgas klubā
Par satikšanos stilīgajā klubā „just” priecājās populārie mūziķi Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs. Kolēģi pēc uzstāšanās ballējās kopā.
Slavenības

Šomase un Puzikovs līksmo Vecrīgas klubā

Jauns.lv

Nedēļas nogalē ar ballītēm divas naktis pēc kārtas tika atzīmēta Vecrīgas populārā kluba „just” divu gadu pastāvēšanas jubileja, kurā kuplā skaitā piedalījās arī vairāki pazīstami mūziķi.

Šomase un Puzikovs līksmo Vecrīgas klubā...
Vecrīgas kluba „just” divu gadu jubilejas ballīte

Vecrīgas kluba „just” divu gadu jubilejas ballīte

Kopš atvēršanas svētkiem 2010. gada vasarā Triangula bastionā izveidotais restorāns un naktsklubs „just” ar plašo divu līmeņu āra terasi kļuvis par vienu no apmeklētāju iecienītākajām izklaides vietām Vecrīgā, un šai klubā bieži vien sastopamas arī pašmāju slavenības, tostarp dziedātāji, sportisti un modes aprindu ļaudis. Nedēļas nogalēs uz skatuves kāpj populāri mūzikas izpildītāji, kas pēc koncertiem labprāt uzkavējas stilīgajā atpūtas vietā, lai ļautos ballītes izbaudīšanai savā draugu lokā.

Kluba „just” otrajā dzimšanas dienā, kas tika atzīmēta divas naktis pēc kārtas, pulcējās vairāki jaunie mūziķi, tostarp dziedātājas Liene Šomase un Kristīne Šomase, LieneCandy jeb Liene Greifāne, Samanta Tīna Poļakova, mūziķi Artis Dvarionas, Kaspars Zlidnis, kā arī Nikolajs Puzikovs, kurš svinību laikā pamanījās ļaužu pārpildītajā klubā pat uzņemt savu jauno videoklipu dziesmai „Tu esi karsta”. Spiedzošs meiteņu pūlis itin nemaz nemulsināja dziedošo policistu, un videoklips tika nofilmēts bez aizķeršanās. Savukārt dziedātājas Liene Šomase un LieneCandy pēc uzstāšanās laipni fotografējās kopā ar saviem faniem, tādējādi vairodamas draudzīgo un pozitīvo ballītes atmosfēru.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Dmitrijs Kijonoks, Justbar.lv