Aģenta 007 sieva galīgi nelīdzinās slaidajām Bonda meitenēm. FOTO
Pīrss Brosnans un amerikāņu žurnāliste, rakstniece un TV reportiere Kīlija Šeija Smita šā gada 4. augustā atzīmēs divpadsmito kāzu gadadienu.
Slavenības

Aģenta 007 sieva galīgi nelīdzinās slaidajām Bonda meitenēm. FOTO

Jauns.lv

Nesen bijušais aģenta 007 atveidotājs, aktieris Pīrss Brosnans (59), viesojies Parīzē. Braucienā uz Francijas galvaspilsētu viņu pavadīja arī sieva Kīlija Šeija Smita (48).

Aģenta 007 sieva galīgi nelīdzinās slaidajām Bonda...

Pīrss Brosnans ar kundzi bija apmeties „Meurice Hotel” viesnīcā Parīzē. Viņi manīti atpūšamies uz viesnīcas numuriņa balkona, no kura pavērās brīnišķīgs skats uz pilsētu.

Pīrss Brosnans un amerikāņu žurnāliste, rakstniece un TV reportiere Kīlija Šeija Smita ir precējušies jau gandrīz 12 gadu. Viņi iepazinās 1994.gadā Meksikas pludmalē, kur aktieris savai nākamajai sievai sniedza interviju. Pēc septiņiem kopābūšanas gadiem – 2001. gada 4. augustā – viņi apprecējās. Ģimenē aug divi bērni – Dilans Tomass (15) un Pariss Bekets (12).

Brosnani ir aktīvi dzīvniektiesību atbalstītāji. No 1995. gada līdz 2000. gadam viņi iesaistījās protestā, lai neuzsāktu plānoto sāls rūpnīcas celtniecību San Ignacio lagūnā, Meksikā. Pāris arī aktīvi atbalsta, lai skolās būtu apkārtējās vides mācību stundas. Savukārt 2007. gada maijā Brosnani ziedoja 100 000 dolāru, lai atjaunotu spēļu laukumu Kauai salā Havaju salu arhipelāgā.

Brosnana pirmā sieva – austrāliešu aktrise Kasandra Harisa – mira no olnīcu vēža 1990.gadā. Viņa tolaik bija 41 gada veca.

Bijušā aģenta 007 sieva nelīdzinās slaidajām Bonda meitenēm

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press