1dienas
19stundas
37minūtes
03sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kaupers un Jubalts kļuvuši par pretiniekiem
„Prāta vētras” puiši Jānis Jubalts, Kaspars Roga un Renārs Kaupers Engurē, „Mītava Open” futbola turnīrā nespēlēja vienā komandā
Slavenības

Kaupers un Jubalts kļuvuši par pretiniekiem

Jauns.lv

Jā! Tieši tā – grupas „Prāta vētra” mūziķis Renārs Kaupers, Jānis Jubalts un Kaspars Roga nu ir pretinieki. Tā tas bija Latvijas amatieru čempionāta mini futbolā „Mītava Open 2012” posmā Engurē.

Kaupers un Jubalts kļuvuši par pretiniekiem...

Grupa „Prāta vētra” puiši ir futbola turnīra „Mītava Open” idejas autori un arī paši labprāt piedalās šajā turnīrā. Taču šogad mūziķi spēlē teju katrs savā komandā. Piemēram, Renārs Kaupers jau vairākus gadus kopā ar draugiem izveidojis komandu „Ilmāri”, kur bez viņa futbolu spēlē arī aktieri, TV žurnālisti, uzņēmēji, piemēram, Latvijas Televīzijas žurnālisti Dīvs Reiznieks un Gundars Rēders, TV3 raidījuma „Nekā personīga” žurnālists Sandijs

Semjonovs, uzņēmējs „RBSSkals” padomes priekšsēdētājs Māris Saukāns un citi. Savukārt Kaspars Roga, kurš dzīvo Engurē, šogad debitēja engurnieku izveidotajā komandā „Korsāri” un viņam pievienojās arī puisis Ozolniekiem Jānis Jubalts.

Starp citu, „Mītava Open” posmā Engurē vislabāk veicās tieši komandai „Korsāri”, kas ieņēma 9.-16. vietu, savukārt „Ilmāri” palika 22. – 28. vietā.

„Prāta vētra” un citi „Mītava Open” Engurē

Kasjauns.lv/Publicitātes foto