Larisa Doļina Jūrmalā ierodas pikantā minikleitā
Krievijas dziedātāja Larisa Doļina Dzintaru koncertzālē ieradās, tērpusies īsā melnā minikleitā, un sasveicinājusies ar sagaidītājiem, žiperīgā solī devās ieņemt vietu pie žūrijas galdiņa KVN festivālā.
Slavenības
2012. gada 24. jūlijā, 11:26

Larisa Doļina Jūrmalā ierodas pikantā minikleitā

Jauns.lv

Pirmā no Krievijas megazvaigznēm, kas Jūrmalā iesildījās pirms „Jaunā viļņa” festivāla, bija Krievijas dziedātāja un aktrise Larisa Doļina (56).

Larisa Doļina Jūrmalā ierodas pikantā minikleitā...
Krievijas estrādes dīva Larisa Doļina Jūrmalā

Krievijas estrādes dīva Larisa Doļina Jūrmalā

Šajā nedēļas nogalē slavenā Krievijas māksliniece bija uzaicināta piedalīties žūrijā tradicionālajā „Jautro un atjautīgo kluba” festivālā „KVN Dziedošais Kivins 2012”. Piebraukusi pie Dzintaru koncertzāles, Larisa Doļina vēl žigli ielūkojās spogulītī, un tikai tad ar cēlu soli izkāpusi no automašīnas, devās sasveicināties ar saviem sagaidītājiem. Māksliniece, kas šoruden atzīmēs 57. dzimšanas dienu, bija stilīgi saģērbusies, un melnā minikleita atsedza viņas slaidās kājas. Arī matu sakārtojums un grims – kā allaž bija perfekti. Lai gan iepriekš Doļina lepni klāstīja, ka esot Latvijā, allaž iegādājoties kādu dzintara rotaslietu, šoreiz savu stilu Larisa bija papildinājusi ar nelielu sudraba kulonu.

Lai gan Krievijas estrādes dīva Larisa Doļina jau daudzus gadus ir īpašo viešņu statusā „Jaunā viļņa” festivālā, tikai pirms pāris gadiem viņa Jūrmalā sajutusies omulīgi. „Pēdējā laikā jau ir normālāk atbraukt uz Latviju, jo vietējie iedzīvotāji mani sagaida ar smaidu. Ir ļoti mainījusies latviešu attieksme – cilvēki kļuvuši sirsnīgāki un laipnāki. Šī attieksme un sliktās Krievijas un Latvijas attiecības uz labo pusi mainījās, kopš pie varas vairs nav jūsu bijusī prezidente. Viņa ļoti spēcīgi bija izmainījusi mūsu valstu attiecības,” eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas virzienā skarbus vārdus publiski veltīja Larisa Doļina. Viņa pauda pārliecību, ka „Jaunais vilnis” esot kā draudzības tilts starp Latviju un Krieviju.


Kasjauns.lv/ Foto: Eduards Paničevs