Makolijs Kalkins NELIETOJOT heroīnu par 6000 ASV dolāriem mēnesī
Amerikāņu bulvārprese vēsta, ka Makolijs Kalkins tērējot milzu summas par heroīnu. Aktiera pārstāve strikti noliedz, ka viņas klients būtu atkarīgs no narkotikām vai halucinogēniem.
Slavenības
2012. gada 3. augusts, 15:13

Makolijs Kalkins NELIETOJOT heroīnu par 6000 ASV dolāriem mēnesī

Jauns.lv

Pēc tam, kad presē parādījās fotogrāfijas, kurās filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins redzams visnotaļ „saburzītā” paskatā, paklīda runas, ka aktieris esot atkarīgs no narkotikām.

Nesen Makolija Kalkina pārstāvji strikti nolieguši jaunākās baumas par to, ka aktieris mēnesī tērējot 6000 dolāru narkotiku iegādei. 31 gadu vecā Kalkina preses pārstāve sniegusi oficiālu paziņojumu, norādot, ka baumas par narkotiku lietošanu esot „smieklīgs izdomājums” un ļoti „aizkarošas” viņas klientam.

Šī informācija sniegta pēc tam kad populārais amerikāņu tabloīds „National Equirer” nācis klajā ar tiešu paziņojumu, ka Makolijs regulāri šņaucot heroīnu un esot atkarīgs no pretsāpju medikamenta oksikodona, kas tikai dubultojot heroīna iespaidu.

Publikācijā pat apgalvots, ka aktieris pārvērtis savu Manhetenas dzīvokli narkomānu midzenī. Viņš tur lietojot narkotikas gan viens pats, gan kopā ar draugiem.

Sniedzot atbildi uz šiem aizskarošajiem izteikumiem, Kalkina pārstāve Mišela Bega norādījusi: „Laikrakstā „National Enquirer” esošā informācija par to, ka Makolijs Kalkins ir atkarīgs no heroīna un dažādu veidu halucinogēniem ir nepamatota, turklāt neiespējams un smieklīgs izdomājums.”

Bega norādījusi, ka šis stāsts ir „postošs un klientu ļoti aizskarošs”.

Amerikāņu bulvārpreses izdevumā pieminēts, ka Makolija problēmas ar narkotikām sākušās pirms 18 mēnešiem, kad viņš pašķīries no savas ilggadējās draudzenes – aktrises Milas Kunisas. Šobrīd jaunā dāma satiekas ar Demijas Mūras bijušo vīru – Eštonu Kačeru.

„Makolijs Kalkins ir atkarīgs no narkotikām un tās viņu galina nost,” kāds paziņa apgalvojis tabloīda reportierim. „Makam līdzās ir vieni vienīgi narkomāni un padibenes. Tā ir īsta traģēdija.” Tāpat šis anonīmais ziņotājs stāsta, ka aktieris aizvadītajā gadā paskatījies acīs nāvei, jo gandrīz pārdozējis devu.

Kalkina pārstāve strikti noliedz šādu runu patiesumu.

Makolijs Kalkins izskatās pagalam nošņurcis

gallery icon
6

Makolijs Kalkins izskatās šokējoši

gallery icon
10

Makolijs Kalkins lako nagus

gallery icon
8

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press