Kardašjana faniem rāda seksīgas bildes, kas fotografētas zem ūdens
Sabiedrības dāma Kima Kardašjana palūgusi māsām uzņemt dažas seksīgas zemūdens bildes. Vēlāk viņa tās ievietojusi „Twitter” mikroblogā, lai atrādītu saviem faniem.
Slavenības
2012. gada 7. augusts, 13:07

Kardašjana faniem rāda seksīgas bildes, kas fotografētas zem ūdens

Jauns.lv

Kima Kardašjana ir aizņemta dažādos reklāmas projektos un reti var pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Nesen, filmējot kārtējās Kardašjanu realitātes šova sērijas, kopā pulcējās visa ģimene.

Kima jutās bezgala priecīga, pavadot dienu kopā ar māsām. Lielāko daļu kopā būšanas laika Kardašjanas pavadīja plunčājoties peldbaseinā. Kima nespēja atturēties nepalūgusi ģimenei uzņemt seksīgas bildītes, kurās viņa būtu redzama peldam zem ūdens.

Attēlus Kardašjana vēlāk atrādījusi arī saviem faniem „Twitter” mikroblogā. Vienā no fotogrāfijām, tērpusies melnā bikini, viņa kā nāriņa peld teju pašā baseina apakšā.

Nākamo bildi Kima prezentējusi kā melnbaltu foto. Tajā viss viņas augums ir ūdenī, vien seja nedaudz pasniegusies virs ūdens virsmas. Attēlam viņa devusi parakstu: „Esmu vajadzīga gaisam”.

Tomēr, šķiet, ka par māsu peldētprasmi Kima bija lielākā sajūsmā nekā pati par savējo. Kā pēdējo viņa ievietojusi vēl vienu melnbaltu foto no peldbaseina. Pusmāsa Kaila Dženere redzama tās centrā, seksīgā pozā peldam tuvu ūdens virsmai. Attēlā redzama vēl kāda būtne, taču viņas aprises ir visai miglainas un izplūdušas. „Twitter” mikroblogā Kima pajokojusi, ka šādi esot centusies fotošopā sevi izdzēst no kadra, lai neaizēnotu māsiņas lielisko peldētprasmi.

Arī Kimas pusmāsa Kaila ir kaismīga „Twitter” mikrobloga piekritēja. Viņa ievietojusi blogā bildi, kurā tuvāk aplūkojams viņas neparastais bikini.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press