51 gadu vecais Van Damme parāda vēderpresīti. Nu, kā? FOTO
Žans Klods van Damme bija lieliskā noskaņojumā un reklāmas fotosesijas laikā Madridē demonstrēja fotogrāfiem savu labi trenēto vēdera muskulatūru.
Slavenības
2012. gada 9. augusts, 18:47

51 gadu vecais Van Damme parāda vēderpresīti. Nu, kā? FOTO

Jauns.lv

Lai gan Žans Klods van Damme jau pārkāpis piecdesmit gadu slieksni un sejā gadi iezīmējuši krunciņas, viņa fiziskā forma joprojām ir nevainojama. Nesenā fotosesijā aktieris atrādījis savu nevainojamo vēderpresīti.

Žans Klods van Damme (51) viesojās Madridē, Spānijā, kur notika jaunās filmas „The Expendables 2” aktieru fotosesija. Kameras meistariem pozēja arī viņa kolēģi Džeisons Stethems un Dolfs Lundgrēns, kuri bija ģērbušies solīdos uzvalkos. Van Damme koķetēja ar fotogrāfiem un kādā brīdī pacēla uz augšu kreklu, parādot nevainojamu vēderpresīti. Aktieris bija lieliskā noskaņojumā un fotosesijā demonstrēja arī dažas kaujas mākslu pozas.

Reklāmas pasākuma nepiedalījās „The Expendables 2” zvaigzne Silvestrs Stallone. Viņa ģimenē aizvien valda sēras par aizvadītajā mēnesī 36 gadu vecumā pēkšņi mirušo dēlu Seidžu.

Losandželosas mājās viņu mirušu atrada mājkalpotāja. Telpā, kur atrasts Stallones dēls, bijuši tukši recepšu medikamentu iepakojumi. Toksikoloģiskais slēdzienu par nāves cēloni būs zināms augusta beigās.

Seidžs Mūnblads Stalone bija Silvestra Stalones dēls no pirmās laulības ar aktrisi Sašu Zaku.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press