Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Atpazīsti slavenību pēc dekoltē! FOTO
Viņa šokēja 55 000 skatītāju Turcijā, koncerta laikā parādot kailu krūti.
Slavenības

Atpazīsti slavenību pēc dekoltē! FOTO

Jauns.lv

Viena no viņām skatītāju tūkstošiem koncerta laikā parādīja kailu krūti. Otra apdrošinājusi „savus dārgumus” par astronomisku summu, bet vēl kāda implantus maina kā zeķes – te liek, iekšā, te ņem ārā. Vai varat atpazīt slavenās dāmas pēc tērpa dekoltē?

Atpazīsti slavenību pēc dekoltē! FOTO...

Vasaras sākumā popzvaigzne Madonna izraisīja skaļu skandālu, pēc tam, kad koncerta laikā Stambulā 55 000 skatītāju priekšā atkailināja krūti. Kantri zvaigzne Dollija Pārtone iztērējusi 600 000 dolāru, lai apdrošinātu savas silikona pildītās krūtis. Pērn dziedātāja Keitija Perija bija devusies uz Meksiku, lai reklamētu jaunākās smaržas „Purr”. Tovakar vairāk uzmanības tika viņas kleitiņas pikantajam dekoltē nevis aromāta pudelītei dziedātājas rokās.

„Pludmales patruļas” zvaigzne Pamela Andersone krūtis dēvē par saviem labākajiem draugiem – viņa ir vairākkārt tās palielinājusi, samazinājusi un tad atkal palielinājusi... Kurš to vairs var saskaitīt!

Vairākus gadus pēc kārtas ārzemju topos par seksīgāko sievieti pasaulē tika atzīta aktrise Megana Foksa. Šogad briti seksīgākās godu atdevuši savai tautietei – dziedātājai Tulisai.

Šīs un citas slavenās sievietes un viņu kārdinošie dekoltē – galerijā. Vai varat uzminēt dāmas pēc tērpa dekoltē?

Atpazīsti slavenību pēc dekoltē!

Atpazīsti slavenību pēc dekoltē!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press