Noslēgsies „Origo Summer Stage”
2012. gada 28. augusts, 10:31

Noslēgsies „Origo Summer Stage”

Jauns.lv

Šo ceturtdien, 30. augustā ar grandiozu koncertu noslēgsies ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage” trešā sezonas, kas uz savas skatuves visas vasaras garumā pulcējusi tādus mūziķus kā Jānis Stībelis, Amber, Laimu Jansoni, grupu PeR un Inesi Galanti un devuši ieskatu tādos festivālos kā „Saulkrasti JAZZ festival”, „Rīgas Ritmi”, „Jaunais vilnis” un „Summertime – aicina Inese Galante”.

Noslēguma koncerta ietvaros 16:00 Fēlikss Ķiģelis kopā ar domubiedriem prezentēs savu jauno albumu un koncertā pierādīs, ka Liepājas roks ir sveiks un vesels. "Es priecājos uzstāties rīdziniekiem pašā pilsētas sirdī. Šīs būs īpašs koncerts - pēdējais pirms jaunā albuma iznākšanas 1.septembrī. Šajā koncertā būs vecā repertuāra dziesmas," saka Fēlikss Ķiģelis.

18:15 uz skatuves kāps starptautiska blues/funk supergrupa "Raphael Wressnig & Latvian Groove", kas prasīgās blūza publikas priekšā veiksmīgi debitēja nesen notikušajos III Blūza svētkos Siguldā. Arī jaundibinātā kolektīva mūziķi bija ļoti apmierināti ar savu sniegumu un iesāktais sadarbības projekts nu ir pārtapis stabilā formējumā. Grupas sastāvs komentārus neprasa: Eiropas pieprasītākais Hammond ērģelnieks Raphael Wressnig, Artis Orubs (bungas), Gints Pabērzs (saksofons) un Jānis 'JohnnyHill' Kalniņš (ģitāra, ex-LBB, ex-Pete Anderson). Visi kolektīva dalībnieki ir gan pieredzējuši solisti, gan profesionāli sesiju mūziķi, kas piedalījušies neskaitāmos projektos. Tieši šis apstāklis viņiem ļāva ātri atrast kopīgu valodu un izveidot programmu, kurā visi ir līdzvērtīgi un cits citu papildinoši skatuves partneri. Noslēguma koncertu laikā būs iespēja piedalīties fotosesijās un tikt pie autogrāfiem.

Karlīna Timofejeva, Foto: No Rīgas Viļņi arhīva