Uzmini, kurai slavenībai pieder šis dupsītis! FOTO
Gada sākumā viņa devās uz klīniku, lai ar rentgena palīdzību pasaulei pierādītu, ka nav likusi implantus un dibenu mākslīgi palielinājusi. Kas ir šī sieviete?
Slavenības
2012. gada 5. septembris, 06:51

Uzmini, kurai slavenībai pieder šis dupsītis! FOTO

Jauns.lv

Pipa Midltone, Dženifera Lopesa, Kima Kardašjana un Lady Gaga. Reizēm šķiet, ka fotogrāfijas, kurās šīs dāmas redzamas no mugurpuses, ir populārākas par viņām pašām. Vai varat uzminēt, kurai slavenībai pieder šis dupsītis?

Pēc prinča Viljama un Ketrīnas kāzām nākamā rītā slavena pamodās līgavas jaunākā māsa Pipa Midltone. Simti un tūkstoši jūsmoja, cik seksapīls izskatījies līgavasmāsas dibens pieguļošajā Sāras Bērtones kleitā.

Ketrīnas kāzās jaunākā māsa nesa līgavas kleitas garo šlepi. Līdz ar to televīzijas skatītāji lielākoties redzēja Pipu tikai no mugurpuses. Viņas augums piegulošajā Sāras Bērtones kleitā izskatījās tik seksapīls, ka jau nākamajā dienā sociālās saziņas vietnē „Facebook” parādījās interešu grupa „Pippa Middleton Ass Appreciation Society” („Pipas Midltones dibena atzinības biedrība”). Savukārt britu bulvārpreses izdevumi Pipai deva iesauku „Viņas karaliskā seksība”.

Daudzus gadus baumoja, ka latino dīva Dženifera Lopesa apdrošinājusi savu dibenu par vienu miljonu dolāru. Vēlāk popzvaigzne atzina, ka šīs ir vissmieklīgākās baumas, kādas viņa jebkad par sevi esot dzirdējusi. Lopesai un daudzām citām formīgu dupsīšu īpašniecēm atkal un atkal nākas taisnoties, ka nav veikušas plastisko operāciju un ielikušas dibena implantus. Arī sabiedrības dāma Kima Kardašjana un repera Ice-T sieva Nikola Ostina intervijās uzstāj, ka daba viņām devusi šādas ķermeņa aprises.

Šīs un citas slavenības – galerijā! Vai varat uzminēt, kurai populārai sievietei pieder šis dupsītis?


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press