„Dziedošās ģimenes” šogad vadīs brāļi Auzāni
TV šovu „Dziedošās ģimenes” Šogad vadīs divi vīri, brāļi Atis un Jānis Auzāni.
2012. gada 10. septembris, 20:08

„Dziedošās ģimenes” šogad vadīs brāļi Auzāni

Jauns.lv

Ar diviem pusfināliem 23. un 30. septembrī LNT kanālā sāksies šovs „Dziedošās ģimenes”, kuru šogad vadīs divi brāļi – latgalieši Jānis un Atis Auzāni, bet žūrijā būs Katrīne Pasternaka, Mārtiņš Brauns un Gundega Skudriņa.

„Dziedošās ģimenes” jau ceturtā sezona solās būt rudens skaistākie dziedāšanas svētki, kuri ilgs teju trīs mēnešus. Šovu ar skaistām latviešu komponistu dziesmām pieskandinās un radošiem priekšnesumiem aizraus ģimenes no visas Latvijas. Dziedāšanas svētku tiešraides vadīs un visas ģimenes iepazīstinās, atbalstīs un uzmundrinās mūziķi, brāļi Atis un Jānis Auzāni. Žūrijas sastāvs šogad būs nemainīgs un ik svētdienas vakaru ģimeņu sniegumu vērtēs LNT labestības projektu Eņģeļi pār Latviju un Labestības diena vadītāja un veidotāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Mārtiņš Brauns, kā arī trīs bērnu mamma un stila eksperte Gundega Skudriņa.

Divos pusfinālos katrā piedalīsies pa desmit ģimenēm no visas Latvijas. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas piecas skanīgākās ģimenes. Līdz ar to lielos dziedāšanas svētkus uzsāks desmit ģimenes. Sākot jau no 7. oktobra, katru nedēļu šovu pametīs pa vienai ģimenei. 11. novembrī savukārt notiks atgriešanās koncerts, kurā izbalsotās ģimenes sacentīsies par iespēju atkārtoti iekļūt dziedāšanas svētkos.


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes