Precēti tikai gadu, bet iet pa ielu katrs ieurbies savā telefonā. FOTO
Grupas „Metallica” bundzinieks Larss Ulrihs ar trešo sievu modeli Džesiku Milleri, kura ir 20 gadus jaunāka par atpazīstamo mūziķi.
2016. gada 30. septembris, 05:24

Precēti tikai gadu, bet iet pa ielu katrs ieurbies savā telefonā. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Metallica” dibinātājs un bundzinieks Larss Ulrihs (52) pērn par sievu apņēma daiļo modeli Džesiku Milleri (32).

Nesen grupas „Metallica” bundzinieks Larss Ulrihs ar sievu – divdesmit gadus par sevi jaunāko modeli Džesiku Milleri – manīti Ņujorkas ielās. Lai gan pāris ir precējies tikai nedaudz vairāk par gadu, rokās sadevušies viņi nav manīti staigājam. Katrs no laulātajiem draugiem bija aizņemts ar savu mobilo tālruni. Ulrihs ar kādu sarunājās, bet sieva Džesika sekoja vīram, iepaliekot par soli, un cītīgi vērās sava viedtālruņa ekrānā.

Ulrihs un Millere pirmoreiz manīti kopā jau pirms četriem gadiem. Pāris tā arī nav atklājis, kad tieši aizsākās viņu romāns. Abi saderinājās 2013. gadā, bet pērn apprecējās.

Grupas „Metallica” bundziniekam šī ir trešā laulība. Ar pirmo sievu anglieti vārdā Debiju Džounsu mūziķis bija precējies laika posmā no 1988. gada līdz 1990. gadam. Ar ātrās palīdzības mediķi un aktiera Meta Deimona bijušo draudzeni Skaileri Setensteinu Ulrihs apprecējās 1997. gadā, bet laulību šķīra 2004. gadā. Pārim ir divi kopīgi dēli. Pēc otrās laulības iziršanas mūziķi vienoja romāns ar tautieti – dāņu aktrisi Koniju Nīlsenu, kura viņam 2007. gadā dāvāja dēlu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press