Pēc ilgāka klusuma perioda Demija Mūra atkal iziet sabiedrībā. FOTO
Demija Mūra redzēta Holivudas ielās, dodamies mājup pēc sporta zāles apmeklējuma. Baumo, ka aktrise atradusi atbalstu un labu draugu jaunzēlandiešu aktierī Mārtinā Hendersonā.
Slavenības
2012. gada 30. septembris, 08:42

Pēc ilgāka klusuma perioda Demija Mūra atkal iziet sabiedrībā. FOTO

Jauns.lv

Demija Mūra ļoti pārdzīvoja vīra Eštona Kačera neuzticību un šķiršanos, ievērojami nokritās svarā, cieta no depresijas un ārstējās rehabilitācijas centrā. Aktrise jau ļoti sen nebija redzēta izejam sabiedrībā, bet nesen atkal manīta pilsētas ielās. Mūra pamazām sāk atlabt no pārdzīvojumiem.

Ceturtdienas pēcpusdienā Demija Mūra (49) redzēta Holivudas ielās. Aktrise aizvien izskatās ļoti izkāmējusi, taču ir nedaudz veselīgāka nekā šā gada janvārī, kad viņa izskatījās šokējoši vāja.

Mūra nesen manīta Holivudas ielās, dodamies mājup pēc sporta zāles apmeklējuma. Viņa bija tērpusies baltā topiņā, pelēkās pieguļošās biksēs un „Nike” sporta apavos.

Pēdējā pusgada laikā par Demiju maz dzirdēts. Viņa centusies atgūties pēc šķiršanās. Baumo, ka aktrise atradusi atbalstu un labu draugu jaunzēlandiešu aktierī Mārtinā Hendersonā (38).

Savukārt Mūras bijušajam vīram Eštonam Kačeram jau vairāku mēnešu garumā izveidojušās romantiskas attiecības ar aktrisi Milu Kunisu. Pāris vairākkārt redzēts kopā dodoties ikdienas gaitās.

Vēl jūlijā Demija jutās pavisam sagrauta, uzzinot par bijušā vīra Eštona Kačera (34) attiecībām ar jauno aktrisi Milu Kunisu (28). Vasarā internetā parādījās fotogrāfijas, kurās redzams, ka „Two And A Half Men” aktieris skūpstās ar Milu. Attēlus bija redzējusi arī Demija. Draugi teic, ka viņai bijis nepanesami sāpīgi. „Demija jutās pagalam sagrauta, ka Eštons tik ātri ticis pāri [šķiršanās sāpēm] un satiekas ar Milu,” portālam RadarOnline stāstīja kāds ģimenes draugs. „Viņa bija vairāk nekā dziļi satriekta.”

„Lai gan Eštons viņu vairākkārt krāpa, tas bija ar gadījuma meitenēm. Viņu nesaistīja attiecības, kā šobrīd ar Milu. Tieši tas dzina izmisumā Demiju. Redzēt fotogrāfijas, kurās Eštons skūpsta citu sievieti, Demijai bija par daudz. Viņa it kā saprata, ka attiecības ar Kačeru ir beigušās, taču, manuprāt, aizvien glabāja klusu cerību par salabšanu,” atceras Mūras paziņa. „Redzot, kad Eštons regulāri satiekas ar citu sievieti, Demija visbeidzot atskārta, ka tas nekad vairs nenotiks. Viņa Eštonu patiesi mīlēja, neraugoties uz pieļautajām kļūdām šajās attiecībās. Redzot viņu tiekamies ar citu sievieti, kas turklāt ir tik ievērojami jaunāka, bija kā naža dūriens Demijas sirdī.”

Eštons Kačers un Mila Kunisa sadraudzējās, kopīgi strādājot pie šova „That ‘70s Show”. Abi jau vasarā uzsākuši dzīvot kopā. „Viņi kopā pavada lielāko daļu nakšu,” teic kāds zinātājs.

Mūras un Kačera laulība izira pagājušā gada nogalē pēc tam, kad atklājās, ka vīrs bija viņu krāpis. Turklāt tas nebija Kačera pirmais sānsolis sešus gadus ilgās laulības laikā.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press