Džeza grupa „Very cool people“ albuma prezentāciju sarīko trolejbusā. FOTO
Grupa „Very Cool People“ kruīzā ar trolejbusu prezentēja jauno albumu.
Slavenības
2012. gada 16. oktobris, 05:46

Džeza grupa „Very cool people“ albuma prezentāciju sarīko trolejbusā. FOTO

Jauns.lv

Jazz-funk ansamblis „Very cool people“ saviem draugiem un atbalstītājiem sniedza unikālu iespēju – klausīties muzikālos grupas priekšnesumus, braucot trolejbusā pa Rīgas ielām.

Grupas jaunā albuma nosaukums ir „Cruising in the Trolley“, tādēļ puiši vēlējās, lai tā prezentācija notiktu kā kruīzs trolejbusā. Albumā ir iekļauti 8 skaņdarbi un tos ierakstīja trīs dienās – vienā ieraksta sesijā, lai klausītājs labāk izjustu albuma kopējo skanējumu. Grupas dalībnieki arī cītīgi pētīja trolejbusu maršrutus un atklāja, ka visgarāko ceļu veic 19. maršruta trolejbuss – tā brauciens ir ilgāks par 45 minūtēm un arī jaunais albums skan tikpat ilgi.

Albuma prezentācijas laikā trolejbusā valdīja patīkama atmosfēra, skanēja grupas skaņdarbi, un līdzbraucēji cienājās ar uzkodām un dzērieniem. Ieraugot trolejbusu ar maršruta nosaukumu „Very Cool People“, garāmgājēji smaidīja, arī biļešu kontrolieri noskatījās ar izbrīnu, taču transportlīdzekli neapturēja un biļetes nepārbaudīja.

Grupas dalībnieki ir Elvijs Grafcovs – ģitāra, Toms Rudzinskis – saksofons, Māris Vitkus – ērģeles un taustiņinstrumenti, Valters Sprūdžs – bass un Kaspars Grigalis – bungas. Šis grupai ir otrais albums, debijas albumu „Very cool people“ grupa izdeva 2009. gadā.

Video: Very cool people izpilda skaņdarbu "Cruising in the trolley"

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders