Megana Foksa kļuvusi par mammu dēliņam
Slavenības
2012. gada 18. oktobrī, 12:15

Megana Foksa kļuvusi par mammu dēliņam

Jauns.lv

Aktrise, filmas „Transformeri” zvaigzne Megana Foksa nupat paziņojusi, ka 27. septembrī kļuvusi par māmiņu un viņas pirmdzimtais ir puika.

Megana Foksa kļuvusi par mammu dēliņam...
Aktieru pāris Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns kļuvuši par vecākiem dēliņam.
Aktieru pāris Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns kļuvuši par vecākiem dēliņam.

26 gadus vecā Foksa, kas ir precējusies ar seriāla „Beverlihilsa 90210” zvaigzni Braienu Ostinu Grīnu, savā oficiālajā „Facebook” lapā vēstīja: „27. septembrī es dzemdēju mūsu dēlu Noa Šenonu Grīnu. Viņš ir vesels, laimīgs un perfekts. Mēs esam pagodināti, ka varam saukt sevi par šīs burvīgās dvēseles vecākiem, un es būšu mūžam pateicīga Dievam, ka tas man ļāvis iepazīt šo neizmērojamo, tīro mīlestību.”

Foksa un Grīns sāka draudzēties 2004. gadā komēdijseriāla „Hope and Faith” uzņemšanas laukumā Pēc pāris gadiem Grīns bildināja aktrisi, un viņa piekrita kļūt par viņa sievu, taču vēlāk nezināmu iemeslu dēļ saderināšanās tika atsaukta. 2010. gada jūnijā pāris tomēr apprecējās Havaju salās.

38 gadus vecais Braiens Ostins Grīns iepriekš bija precējies ar aktrisi Vanesu Mārsilu, ar kuru bija iepazinies seriāla „Beverly Hills, 90210” filmēšanās laukumā. Abiem ir astoņus gadus vecs dēls un pēc bulvārpreses informācijas viņa audzināšanā aktīvi iesaistās arī Megana Foksa.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

Meganas Foksas romantiskās brīvdienas Havaju salās

Megana Foksa pludmalē

Kasjauns.lv/LETA/Foto: BullsPress