Divu bērnu mamma ar krūti baro arī savu suni! FOTO
„Kā pilnvērtīga māte es jūtos tikai tad, kad esmu pazīdījusi arī suņuku,” viņa atklāj savus motīvus.
Trakā pasaule

Divu bērnu mamma ar krūti baro arī savu suni! FOTO

Jauns.lv

44 gadus vecā amerikāniete jau saņēmusi gūzmu nežēlīgas kritikas: vairāki mediji šokā par stāstu, ka sieviete ar krūti zīda savu mājdzīvnieku. Bezaizspriedumainā mamma bildes bija publicējusi sociālajos tīklos.

Divu bērnu mamma ar krūti baro arī savu suni! FOTO...

Terija Grema kļuva par pretrunīgi vērtētu tabloīdu zvaigzni. Viņa savu stāstu par suņa barošanu ar savu pienu uzticēja vienam medijam, taču gan raksts, gan foto ātri izplatījās daudzviet. Lasītāji savos komentāros nebija pret viņu žēlīgi, uzskatot Teriju par sevišķi perversu sievieti.

Foto, kas izsaucis rezonansi, redzama laimīga māmiņa, rokās turot savu mopsīti vārdā Spaiders. Suns piezīdies pie Terijas kreisās krūts un dzer pienu. Interneta sabiedrība lielākoties nespēj saprast mājsaimnieces motīvus...

Sieviete dzemdējusi divus bērnus. Viņa stāsta: „Diemžēl es nevarēju savus bērnus izbarot ar krūti. Tas man radīja ļoti lielus kompleksus. Reiz, kad atslaucu krūti, lai pienu ielietu pudelītē un dotu mazulim, pieskrēja Spaiders un piezīdās pie krūts galiņa”. Intervijā viņa atklāj, ka tieši tajā brīdī sapratusi, ka savam kucēnam vajadzīga arī šādā veidā...

Kopš tā brīža viņa, kā pati saka, „padevusies mātes instinktam” un jau divus gadus savu suni baro ar krūti. „Kā pilnvērtīga māte es jūtos tikai tad, kad esmu pazīdījusi arī Spaideru,” viņa atklāj savus motīvus.

Psihologi izteikušies, ka Terijai varētu būt smagas psiholoģiskas problēmas, ko izraisījusi ieilgusi pēcdzemdību depresija. Nav arīdzan pavisam skaidrs, kāpēc viņa savus bērnus nebaroja ar pašas pienu, bet deva to caur pudelīti. Viņas ģimenē tiešā veidā ar krūti barots tiek tikai mopsis Spaiders.

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no lifenews.ru