Smalko aprindu hronika: Raselam Brendam pieprasa 25 000 dolāru lielu sāpju naudu
Slavenības

Smalko aprindu hronika: Raselam Brendam pieprasa 25 000 dolāru lielu sāpju naudu

Jauns.lv

Mēdz teikt, ka joga palīdz sakārtot domas un iemantot sirdsmieru. Komiķim Raselam Brendam tas šobrīd ir ļoti nepieciešams. Viņam draud lielas nepatikšanas! Kas jauns viņa un citu slaveno ļaužu ikdienā aizvadītajā nedēļā?

Smalko aprindu hronika: Raselam Brendam pieprasa 2...
Aktieris Rasels Brends dodas uz jogas nodarbību.
Aktieris Rasels Brends dodas uz jogas nodarbību.

Komiķis Rasels Brends nesen iesūdzēts tiesā, jo gada sākumā uzbraucis kādam gājējam uz ietves. Cietušais tagad pieprasa vairāk nekā 25 000 dolāru lielu sāpju naudu.

Dizainere Viktorija Bekhema kopā ar visiem četriem bērniem bija devusies vērot Deivida Bekhema komandas – Losandželosas „Galaxy” – spēli pret Sietlas „Sounders”. Visu spēles laiku vecākais dēls Bruklins ļoti rūpējās par mazo māsiņu Hārperi. Deivids jau agrāk izteicis, ka meitas klātbūtne stadionā nes viņa komandai veiksmi. Arī šoreiz „Galaxy” mačā vinnēja.

Aktieru pāris Dženifera Gārnere un Bens Afleks veda meitas uz mājīgo veikaliņu „CakeMix”, kur ikviens var pagatavot kūku un nest to pēcāk mājup. Šoreiz pie gatavošanas ķērās visa ģimene: mamma, tētis un meitas Violeta un Serafina. Mājās viņus gaida astoņus mēnešus vecs brālītis Semjuels.

Šo un citu slavenību ikdienas gaitas aizvadītajā nedēļā – galerijā!

Smalko aprindu hronika: Raselam Brendam pieprasa 25 000 $ lielu sāpju naudu


Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press