Ķesteris pārsteidz Binnijas ballītē. Aktieris atklāj savu rokmūziķa talantu. FOTO
Ģirts Ķesteris, izrādās, ir lielisks rokdziedātājs. Pēc uzstāšanās ar grupu „Dzelzs vilks” Binnijas ballītē viņš tika pavadīts ar skaļām ovācijām.
Slavenības

Ķesteris pārsteidz Binnijas ballītē. Aktieris atklāj savu rokmūziķa talantu. FOTO

Jauns.lv

Uzņēmēja un LNT šova “Precamies!?” vadītāja Binnija Ārberga ar draugiem un kolēģiem novembra pirmajā svētdienā svinēja salona „BB Binnija” sešu gadu dzimumdienu, kurā draugi bija sarūpējuši pārsteidzošas dāvanas. Īpaši izcēlās aktieris Ģirts Ķesteris.

Ķesteris pārsteidz Binnijas ballītē. Aktieris atkl...

Uz ballīti, kādu Binnija savā skaistumkopšanas salonā rīko ik gadu, bija sanākuši viņas kolēģi, draugi un atbalstītāji. Jautrība naktī no svētdienas uz pirmdienu sita augstu vilni un, lai arī nākamajā dienā daudziem bija jāiet uz darbu, svinības beidzās tik ap diviem naktī. Tradicionāli sarunas, dziesmas un dejas pavadīja ne tikai grupa „Dzelzs vilks”, bet arī vairāki Dailes teātra aktieri, piemēram, Ieva Pļavniece, Valdis Liepiņš un Ģirts Ķesteris, kā arī aktrise Raimonda Vazdika un TV3 aizkadra balss Guntis Krivms. Piemēram, aktieris Ģirts Ķesteris nodziedāja Raimonda Paula un Alfrēda Krūkļa leģendāro dziesmu „Mežrozīte” roka ritmos, kā arī citas dziesmas.

Ģirts Ķesteris uzstājas Binnijas ballītē
Binnijai ciemos brāļa dēliņš un mīļais krustdēls Alberts.

Binnijas draugu ballīte salonā “BB-Binnija”


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders