Pavlovskas atgriežas „Dziedošajās ģimenēs”
Noviku ģimene sveic Pavlovskas ar atgriešanos šovā.
2012. gada 12. novembris, 11:58

Pavlovskas atgriežas „Dziedošajās ģimenēs”

Jauns.lv

TV šova „Dziedošo ģimeņu” atgriešanās koncertā notika cīņa starp piecām iepriekš izbalsotajām ģimenēm. Žūrija un skatītāji lēma, ka Pavlovsku ģimenei, kuras tikai pagājušo nedēļu izbalsoja, šovā ir jāatgriežas.

Lāčplēša dienā uz skatuves kāpa visas 10 ģimenes. No tām Piparu, Smildzēju, Bitenieku, Noviku un Pavlovsku ģimene sacentās par iekļūšanu šovā, bet māsas Vīgupas, Laicāni, Tihovski, Baumaņi un Raģeļu – Zepu ģimene šajā reizē netika vērtētas, lai gan priekšnesumus sniedza.

Tas, kura ģimene iekļūs atpakaļ šovā, bija atkarīgs no skatītāju un žūrijas kopvērtējuma. Žūriju pārstāvēja komponists Mārtiņš Brauns, pasākumu vadītāja Gundega Skudriņa un zemessargs, mūziķis Artūrs Reiniks.

Pirms uzstāšanās ģimenes bija uztraukušās, jo dažām jau bija pagājis ilgs laiks, kopš pēdējo reizi kāpa uz skatuves, tāpēc mēģinājumu trūkums, iespējams, izšķīra rezultātu. Žūrija vērtēja stingri, norādot uz kļūdām, tāpēc iegūt augstas atzīmes izdevās tikai Pavlovskām, kas saņēma 31 punktu. Savukārt Biteniekiem – 24 punkti, bet Pipari, Noviki un Smildzēji saņēma 22 punktus.

Skatītāju un žūrijas kopvērtējuma rezultātā Pavlovsku ģimene tika atpakaļ šovā un jau nākamnedēļ, Latvijas dzimšanas dienā, dziedās kopā ar pārējām piecām ģimenēm.

Kasjauns.lv/ Foto: Edgars Kalmēns