Anmary un Dinsbergs saderināšanos nosvin Azerbaidžānā.FOTO
Pēc sešu mēnešu ilgas kopābūšanas producents Aigars Dinsbergs bildināja dziedātāju Anmary. Saderināšanos pāris atzīmēja Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, kur Anmary uzstājās.
Slavenības
2012. gada 2. decembrī, 18:04

Anmary un Dinsbergs saderināšanos nosvin Azerbaidžānā.FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova un viņas līgavainis producents Aigars Dinsbergs nedēļas nogalē atgriezušies no Azerbaidžānas galvaspilsētas Baku, kur latviešu mūziķe uzstājās ar krāšņu koncertu.

Anmary un Dinsbergs saderināšanos nosvin Azerbaidž...

Anmary Azerbaidžānā sniedza solokoncertu Baku lielākajā koncertzālē. Tur latviešu dziedātāja uzstājās ar divu stundu garu šovprogrammu, kurā nomainīja pat piecus skatuves tērpus. Latvijas šā gada pārstāve Eirovīzijas dziesmu konkursā saņēmusi milzu atsaucību no koncerta apmeklētājiem, jo Anmary ir kļuvusi par ļoti pieprasītu un mīlētu viešņu šai valstī. Koncerts translēts tiešraidē Azerbaidžānas sabiedriskajā TV.

Lielisks palīgs un atbalsts vieskoncerta laikā Anmary bija viņas mīļotais vīrietis Aigars Dinsbergs, kurš ne tikai vadīja viņas koncertu, bet arī nemitīgi rūpējās par dziedātājas komfortu un labsajūtu. Viņš līgavai pēc uzstāšanās arī palīdzēja uz viesnīcu aiznest lielos rožu klēpjus, ko sadāvināja koncerta apmeklētāji.

Visu nedēļu Anmary neesot bijis laika veltīt atpūtai, pastaigām un pilsētas apskatīšanai, jo dziedātāja bijusi ļoti noslogota. Anmary

sniegusi intervijas vietējai televīzijai, kā arī uzstājusies Latvijas vēstniecības rīkotajā Latvijas Republikas proklamēšanas dienas pieņemšanā un Latvijas dienu atklāšanas pasākumā. Tur Anmary priekšnesumu vēroja ievērojams skaits prominenču, tostarp Ministru prezidents Valdis Dombrovskis. Uz Latvijas dienu pasākumu Azerbeidžānā bija ieradušies arī bārmeņi brāļi Reizenbergi, kuri rādīja savas lieliskās prasmes kokteiļu gatavošanā, kā arī pavārs Mārtiņš Sirmais, kurš pasākuma apmeklētājiem rādīja gatavošanas prasmi.

Anmary skatuves tērpi un spilgtākie iespaidi Azerbaidžānā

Kasjauns.lv, Foto: publicitātes foto, Mārtiņš Ziders