Smalko aprindu hronika: aktieris gandrīz nobrauc pats savu suni
Šaija Labafs piedzīvoja asinis stindzinošus mirkļus. Viņa vadītais auto tik tikko nenobrauca mīļoto suni Brando, kurš nemanot bija pienācis pārāk tuvu mašīnas riteņiem. Par laimi viss beidzās tikai ar lielu izbīli abiem.
Slavenības
2012. gada 3. decembris, 07:18

Smalko aprindu hronika: aktieris gandrīz nobrauc pats savu suni

Jauns.lv

Supermodele Ella Makfersone steigšus devusies pie bijušā drauga pēc tam, kad viņš cietis helikoptera katastrofā. Lindseja Lohana atkal arestēta, bet Šaija Labafs gandrīz nobraucis pats savu suni! Trakas lietas šonedēļ piemeklējušas vairākas no slavenībām.

Supermodele Ella Makfersone devusies uz Maiami, lai būtu līdzās savam bijušajam draugam – multimiljonāram Džefrijam Soferam. Vīrietis nesen kā pārcietis šaušalīgu helikoptera avāriju, kurā bojā gāja viņa draugs Lānss Valdess. Ella un Džefrijs bija kopā vairāk nekā divus gadus un izšķīrās šā gada martā. Pēc negadījuma Ella nekavējoties devusies uz Floridu, lai būtu līdzās Džefrijam, laikā, kad viņš atkopjas pēc operācijām. Baumo, ka pāris varētu atjaunot arī romantiskās attiecības.

Lindseja Lohana atkal iedzīvojusies likstās. Aktrise īslaicīgi arestēta pēc kautiņa Ņujorkas naktsklubā. Viņai izvirzīta apsūdzība trešās pakāpes uzbrukumā kādai sievietei. Šī Lindsejai bijusi slikta nedēļa. Arī ilgi gaidītā filma „Liz & Dick”, kurā viņa atveido leģendāro kinodīvu Elizabeti Teilori, saņēmusi bargu kritiku.

Aktieris Šaija Labafs, kurš nesen izšķīries no draudzenes Karolinas Fo, esot saticis jaunu mīlestību. Viņš šobrīd tiekoties ar filmas „Nymphomaniac” kolēģi Miu Gotu. Aizvadītajā nedēļā pirms došanās uz studiju, Šaija piedzīvoja asinis stindzinošus mirkļus. Uzsākot braukšanu viņa vadītā automašīna tik tikko nenobrauca mīļoto suni Brando, kurš saimniekam nemanot bija pienācis pārāk tuvu mašīnas riteņiem. Par laimi viss beidzās tikai ar lielu izbīli abiem.

Par šo un citu slavenību ikdienas gaitām aizvadītajā nedēļā – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press