Makolijs Kalkins joprojām viens pats mājās un vientuļš
Jau kopš 2010. gada Makolijs Kalkins nav strādājis ne pie viena kino projekta, kaut arī ļoti vēlētos atgriezties uz lielā ekrāna. Viņš šobrīd pievērsies gleznotāja karjerai.
Slavenības
2012. gada 7. decembris, 06:49

Makolijs Kalkins joprojām viens pats mājās un vientuļš

Jauns.lv

Klāt pirmssvētku laiks un TV ekrānos atkal iespējams vērot visu laiku sirsnīgāko Ziemassvētku komēdiju par ģimeni, kas devās brīvdienās un mājās aizmirsa savu dēlu Kevinu. Kā šobrīd klājas filmas „Viens pats mājās” aktierim Makolijam Kalkinam?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šā gada augustā paklīda nelāgas baumas, ka Makolijs Kalkins (32) esot atkarīgs no narkotikām un viņam atlicis dzīvot vien pusgadu. Aktiera pārstāvji kategoriski noliedza šīs tenkas, nosaucot tās par aplamām un personu aizskarošām.  

Tomēr kāds tuvs Makolija draugs portālam RadarOnline norādījis, ka aktiera dzīve šobrīd nav piepildīta un laimīga. Kalkins jūtoties vientuļš un ciešot no depresijas, kā arī aizvien vairāk gremdējoties atmiņās par bērnību. Draugs norāda skarbi: Makolijs šobrīd izmisīgi cenšoties izdzīvot bērnību un uzvedoties visnotaļ neparasti. Aktieris mājās rīkojot tematiskas kostīmu ballītes un lūdz viesus ģērbties kino varoņu vai dinozauru tēlos. „Viņam patīk sajusties kā bērnam,” norāda paziņa. „Pāreja no bērnības uz pieauguša cilvēka dzīvi Makolijam nav izdevusies veiksmīga.”

Paziņa, kas vēlējies palikt anonīms, taču apgalvo, ka esot aktiera bijušais kolēģis, arīdzan norāda, ka Makolijs šajās dienās jūtas „skumjš un vientuļš”. Kolēģim šķiet, ka depresija Kalkinu māc, jo viņš pieaugušo vecumā vairs nespēj tikt pie lomām kino. Jau kopš 2010. gada Makolijs nav strādājis ne pie viena kino projekta, lai gan ļoti vēlētos atgriezties uz lielā ekrāna.

Arī šo vēstījumu nolieguši Kalkina pārstāvji, norādot, ka aktieris izskatās daudz veselīgāks nekā agrāk, bet „nomāktības un vientulības” iespaidu visticamāk cilvēkos radījis tas, ka Makolijs šobrīd cītīgi mājās strādā pie saviem mākslas darbiem. Viņš savu dzīvokli pārvērtis īstā mākslinieku darbnīcā.

Kopā ar draugiem Adamu Grīnu un Tobiju Gudšenko aktieris nodibinājis mazu mākslinieku apvienību, kam devis nosaukumu „Three Man and a Baby” (3MB). Septembra vidū trijotne Ņujorkā jau izstādījusi darbus izstādē „Leisure Inferno”.

Kādā no gleznām Makolijs un domubiedri portretējuši grupas „Nirvana” solistu Kurtu Kobeinu, kurš dzīves laikā bija atkarīgs no heroīna.

Makolijs Kalkins slavu iemantoja 10 gadu vecumā, atveidojot Kevinu Ziemassvētku komēdijā „Viens pats mājās”. Jau 12 gadu vecumā mazais puika bija miljonārs.

Makolijs Kalkins kļuvis par gleznotāju

gallery icon
17

Video: Makolijs Kalkins pievērsies gleznotāja karjerai

Kalkins, kuram sola drīzu nāvi, izskatās pie labas veselības

gallery icon
6

Makolijam Kalkinam nelabi

gallery icon
5

Makolijs Kalkins izskatās pagalam nošņurcis

gallery icon
6

Makolijs Kalkins izskatās šokējoši

gallery icon
10

Makolijs Kalkins lako nagus

gallery icon
8

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, ekrānuzņēmumi no video

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās