Kamēr Zlidnis saiņo Ziemassvētku dāvanas, viņam nozog somu
Kad beidzās pasākums Kaspars ar savu ģimeni vēlējās doties mājup, taču mūziķi nepatīkami pārsteidza fakts, ka viņš ir palicis bez savas somas, kuru paņēmuši garnadži.
Slavenības
2012. gada 25. decembris, 05:35

Kamēr Zlidnis saiņo Ziemassvētku dāvanas, viņam nozog somu

Jauns.lv

Piedaloties sirsnīgā Ziemassvētku pasākumā, grupas „Gain Fast” solists un raidījuma „Kinomānija” vadītājs Kaspars Zlidnis tika apzagts.

Tirdzniecības centrā „Domina Shopping” notika dāvanu saiņošanas zibensturnīrs, kurā savu veiklību Ziemassvētku dāvanu saiņošanā demonstrēja sabiedrībā zināmi ļaudis - „TV seja Ketija Šēnberga, dziedātājs Viktors Zemgals, kā arī muzikālā šova dalībniece Lingita Lina Bopulu un raidījuma „ Kinomānija” vadītājs Kaspars Zlidnis. Sacensību dalībnieki steidza iesaiņot dāvanas, kā vien prazdami un sacensību gars bija manāms.

Kāds negodprātīgs tirdzniecības centra apmeklētājs pa to laiku sabojāja noskaņojumu mūziķim Kasparam Zlidnim, kā arī viņa dzīvesbiedrei modes māksliniecei Diānai Liepniecei, kas mīļotajam līdzi bija atnākusi kopā ar trīs mēnešus veco meitiņu Luīzi. Mirkli pēc tam, kad Kaspars bija pabeidzis saiņot viņam piešķirto dāvaniņu, viņš atskārta, ka, pēkšņi, ir pazudusi viņa soma, kas uz dāvanu pakošanas laiku bija nolikta netālu no pasākuma rīkotājiem. Portālam Kasjauns.lv Kaspars Zlidnis atzina, ka somā bijis viņa mobilais tālrunis un dokumenti. Lai uz karstām pēdām notvertu iespējamo zagli, tika izsaukta policija. Garnadzi tomēr neizdevās atrast, un Kaspars somu tā arī neatguva.

Ar portāla Kasjauns.lv starpniecību Kaspara Zlidņa ģimene lūdz ikvienu atsaukties, ja atrodas mūziķim piederošās lietas, un galvenais – dokumenti.


Kasjauns.lv/Foto: Edgars Kalmēns