Madonna cītīgi mācās slēpot. Slavenību ziemas prieki. FOTO
Popzvaigzne Madonna uz kalna Šveicē.
Slavenības
2013. gada 5. janvāris, 04:25

Madonna cītīgi mācās slēpot. Slavenību ziemas prieki. FOTO

Jauns.lv

Vismaz ducis slavenību ik gadus ap gadu miju dodas slēpot uz Aspenas kūrortu Kolorado štatā. Bet citi izvēlas Šveices kalnus vai bauda slidošanas priekus lielpilsētās ierīkotajās slidotavās.

Popzvaigzne Madonna ir liela sporta fane, taču retais būs redzējis dziedātāju uz slēpēm. Dīva biežāk nododas intensīviem treniņiem sporta zālē nekā ziemas priekiem sniegotos kalnos. Taču arī viņa iecienījusi slēpošanu. Līdzīgi kā aizvadītajā ziemā, arī šoreiz soliste izvēlējusies Šveici un kalnu kūrortu, kurp devusies ar savu mīļoto vīrieti Brahimu Zeibatu un bērniem.

Kamēr Lurdesa vizinājās ar sniega dēli, Madonna kāda trenera pavadībā mācījās slēpot.

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ir viena no daudzajām slavenībām, kura iecienījusi Aspenas kūrortu. Šoziem viņa turp aizvedusi arī savu jauno draugu – modeli Riveru Viperi, kuram slēpošana pārāk labi nepadodas. Taču mīlestības dēļ puisis bija gatavs doties līdzi savai draudzenei un vingrināties slēpotprasmē no paša mazākā kalniņa.

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Mārsija Krosa ar savām dvīņu meitiņām Īdenu un Savannu devusies uz Santamonikā (Kalifornijā, ASV) ierīkoto mākslīgā ledus slidotavu, bet aktrise Džesika Alba uz slidotavu Londonā vedusi savu meitu Onori.

Dziedātājs Maikls Bublē svētkos dzimtajā Kanādā sagaidīja sievu Luizanu un viņas ģimeni. Luizanas ģimene dzīvo Argentīnā un sniegu redzēja pirmo reizi mūžā. Visiem lielu jautrību sagādāja pikošanās.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press