1dienas
21stundas
42minūtes
14sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Fogelei 56 gadi! „Esmu depresijā, jo nevaru uzkāpt uz bāra letes”
Slavenības

Fogelei 56 gadi! „Esmu depresijā, jo nevaru uzkāpt uz bāra letes”

Jauns.lv

21. janvārī aģentūras „Mis Latvija” vadītājai Intai Fogelei paliek 56 gadi. Savā jubilejā Inta kā vienmēr ir humora pilna, sakot, ka tuvākajos trijos mēnešos viņai plānos ir veikt iespaidīgas plastiskās operācijas.

Fogelei 56 gadi! „Esmu depresijā, jo nevaru uzkāpt...
Tāda Inta Fogele bija savā 50 gadu jubilejā pirms sešiem gadiem.
Tāda Inta Fogele bija savā 50 gadu jubilejā pirms sešiem gadiem.

„Šodien izeju no 55 gadu vecuma un jau sākšu svinēt 25. jubileju, kas man būs pēc trim mēnešiem 21. aprīlī. Tā kā man tad būs jāizskatās par 30 gadiem jaunāka, tad šajā laikā veikšu neskaitāmas plastiskās operācijas. Pārspļaušu visas Holivudas dāmas, un arī Sofija Rotaru nestāvēs klāt! Neviens neko tādu nebūs redzējis!” portālam kasjauns.lv savā dzimšanas dienā teic Inta Fogele.

Patiesībā gan plastiskās operācijas viņa veikt netaisās, vien šādi joko par citu vērienīgu jubileju, kas patiešām gaidāma pēc trim mēnešiem. Proti, 21. aprīlī notiks nu jau 25. skaistumkonkurss Miss un Misters Latvija. Un šī jubileja tiks atzīmēta ne tikai ar Miss un Misters kronēšanu, bet arī ar visu šo 25 gadu konkursu dalībnieku un laureātu salidojumu. „Būs vērienīgs pasākums, īsta 25 gadu jubilejas ballīte,” sola skaistumkopšanas patronese Inta Fogele, un, vaicāta, kā jūtas savā 56 gadu jubilejā, atkal atjoko. „Lietoju antidepresantus. Jo esmu pamatīgā depresijā par to, ka nevaru uzrāpties uz bāra letes un nodejot kā go-go dejotāja. Pirms gada lauztā potīte joprojām saskrūvēta pilna ar skrūvēm, vēl paredzētas vairākas operācijas, tāpēc nevaru būt tik sprigana, kā agrāk,” nosaka Inta Fogele.

Inta Fogele 2005. gadā.

Tik dažādā Inta Fogele

Intas Fogeles pārvērtības laiku lokos

Kasjauns.lv/Foto: no „Izdevniecības Rīgas viļņi” arhīva, Rojs Maizītis