"Grammy" ar speciālizlaidumu godinās Vitnijas Hjūstones nāves gadadienu
Pērn dziedātājas pēkšņā nāve lika pēdējā brīdī mainīt pasākuma programmu, lai godinātu Hjūstoni, kura iepriekšējos gados daudzkārt tikusi nominēta "Grammy" balvām un ieguvusi tās.
Slavenības
2013. gada 2. februāris, 23:39

"Grammy" ar speciālizlaidumu godinās Vitnijas Hjūstones nāves gadadienu

Jauns.lv

"Grammy" godinās popdīvas Vitnijas Hjūstones nāves pirmo gadadienu ar speciālizlaidumu par iepriekšējā gada ceremoniju.

Stundu garā pārraide "The Grammys Will Go On: A Death in the Family" tiks demonstrēta 9.februārī, vienu dienu pirms šī gada "Grammy" ceremonijas Losandželosā.

Kā jau ziņots iepriekš, Hjūstone mira pagājušā gada 11.februārī - iepriekšējā vakarā pirms "Grammy" apbalvošanas.

Dziedātājas pēkšņā nāve lika pēdējā brīdī mainīt pasākuma programmu, lai godinātu Hjūstoni, kura iepriekšējos gados daudzkārt tikusi nominēta "Grammy" balvām un ieguvusi tās.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone pagājušā gada ceremonijā izpildīja Hjūstones pazīstamākos hitus, bet reperis "LL Cool J" pasākumu sāka ar lūgšanu.

Speciālizlaidumā, kas tiks raidīts telekanāla CBS ēterā, nofilmēti mēģinājumi un intervijas ar izpildītājiem, tostarp Hadsoni, Brūsu Springstīnu un Teiloru Sviftu, kā arī producentiem tikai dažas stundas pirms un pēc Hjūstones nāves.

Hjūstone 48 gadu vecumā mira Beverlihilzas viesnīcas istabā. Viņa pārdozēja narkotikas un lietoja pārāk daudz alkohola, pirms noslīka viesnīcas numuriņa vannā.

LETA, Foto: AFP/LETA