1dienas
21stundas
41minūtes
58sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ballītē Elita Patmalniece nespēj atteikties no siera kūkas. FOTO
Modes māksliniece Elita Patmalniece patlaban pievērsusies veselīgam dzīvesveidam, tomēr nespēja atteikties no gardās un meistarīgi pagatavotās siera kūkas ar ogu mērci.
Slavenības

Ballītē Elita Patmalniece nespēj atteikties no siera kūkas. FOTO

Jauns.lv

Restorāna „Vairāk saules” saimnieks Endijs Bērziņš kopā ar draugiem, sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, draudzīgā atmosfērā atzīmējis restorāna desmit gadu jubileju.

Ballītē Elita Patmalniece nespēj atteikties no sie...

Restorānā viesu vidū bija gan hokejisti Ģirts Ankipāns un Gints Meija ar sievu Martu, gan modes māksliniece Elita Patmalniece, aktrise Santa Didžus ar vīru uzņēmēju Arni Bikšus un dēliņu Dāvi, grupas „Instrumenti” mūziķis Jānis Šipkēvics, mūziķis Gustavs Terzens, kā arī slavenais šefpavārs Lauris Aleksejevs. Klusi maliņā jubilejas gaisotni baudīja arī radio dīdžejs Eduards Švāns.

Šefpavārs Endijs ciemiņus sagaidīja ar dažnedažādiem cienastiem. Viesi varēja baudīt restorāna ēdienkartē piedāvātās picas un klausīties restorāna suši meistara padomus, kā pareizi jātaisa šis tik populārais ēdiens. Arī klātesošajiem bija lieliska iespēja apgūt suši gatavošanu, klausoties meistara norādes.

Aktrise Santa Didžus teica, ka labprāt šad tad iegādājoties gatavus suši. „Visvairāk suši ir iecienījis jaunākais dēls Rūdis, kurš šo ēdienu parasti ēd ar sojas mērci. Līdz šim mājās neesam mēģinājuši gatavot suši, taču pieļauju domu, ka to varētu pamēģināt. Kad tas notiks, visticamāk, visi bērni piedalīsies tai procesā, ” sprieda Santa Didžus.

Pēc gardās suši maltītes restorāna saimnieks viesus cienāja ar siera kūku, no kuras nespēja atteikties pat māksliniece Elita Patmalniece, kas patlaban nododas veselīgam dzīvesveidam. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Elita atzina, ka ar saldumiem ir uz jūs, bet no šādas kūkas viņa nav varējusi atsacīties.

Restorāna "Vairāk saules" 10 gadu jubileja

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders